Wedstrijdverslag LSVV JO11-3 tegen Nieuwe Niedorp JO11-2

Geplaatst op zondag, 29 oktober 2017 |

Na de goeie bekerwedstrijd van vorige week, waar winst eigenlijk verdiend was en de soccer squash training bij de Squash / fitness hal van Arno Koster hadden we vandaag veel zin in de wedstrijd tegen Nieuwe Niedorp.

 

Maar helaas konden we niet brengen wat we normaal doen, en dat was als team voetballen. Op alle fronten werd er niet goed samen gespeeld. Wel naar voren willen en dan niet mee terug verdedigen als je de bal verliest, of een duel niet durven aan te gaan omdat de tegenstander misschien iets groter en fysieker is. Dat resulteerde dan ook in een ruststand van 0-3. En daar mochten we eigenlijk nog blij mee zijn.

 

Omdat het op alle fronten niet goed zat ging de bespreking in de kleedkamer wat langer duren en wij daardoor de tijd vergeten waren. Kwamen dus iets van 10 minuten later het veld op en dat werd me niet in dank afgenomen door de coach van Nieuwe Niedorp. Kan gebeuren zal ik maar zeggen…

 

De 2e helft was zeker niet beter dan de 1e. Door te graag naar een tegenstander te willen werden we eenvoudig uitgespeeld. De veld verdeling was weer niet goed en kreeg dat ook niet meer in orde.

De einduitslag van 1-7 moeten we maar snel vergeten en verder kijken naar volgende week.

Het werd prijsschieten voor de tegenstander. Dani die onze vast  keeper Brandon verving kon hier weinig tegen inbrengen. Ook doordat hij al vrij lang niet meer op doel staat, stond ook hij soms verkeerd opgesteld. Toch heeft Dani er nog aardig wat uit weten te houden. Waardoor de uiteindelijk uitslag nog enigzins meeviel.

 

 

De penaltyreeks hadden we trouwens wel gewonnen. 👍😀

 

Volgende week maar weer hard trainen met zijn allen en zorgen dat alle neuzen dezelfde kant opstaan..

Mike…….