Wedstrijdverslag LSVV JO11-3 tegen Kolping Boys JO11-6

Geplaatst op zondag, 22 oktober 2017 |

Na een weekje niet gespeeld te hebben mochten we vandaag weer thuis tegen Kolping Boys spelen. Het was de laatste poule wedstrijd van het beker toernooi. Bij winst of gelijkspel waren we zeker van de 1e plaatst. Maar ook als we zouden verliezen met niet zoveel tegen goals zouden we verder bekeren.

Omdat onze keeper Brandon ziek was stond Jolle op doel. Hij heeft al vaker op doel gestaan dus daar had ik alle vertrouwen in.

Het begin was duidelijk voor ons. Er werd vanuit de verdediging goed opgebouwd en doordat het middenveld de bal goed verwerkte kregen de spitsen al vrij snel wat kansen. Na een paar van dit soort aanvallen kon Sem na een prachtige pass van Maikel de bevrijdende 1-0 binnen schieten. Kan niet meer zeggen dan dik verdiend.

Kolping Boys kwam door een vrij technische speler weer gelijk. Marin en Jan probeerde er alles aan te doen om hem tegen te houden maar dat was helaas niet genoeg.

Toch gingen we op dezelfde voet verder en kwamen weer op voorsprong na goed doorgaan van Mike, die de bal bij Sem bezorgde en die schoot zijn 2e erin.

Het was niet zo’n lekker weer maar de jongens bleven goed samen voetballen. Ondanks hun inzet kregen we de bal er niet in en bleef de stand op 2-1 staan met de rust.

Was zelf dik tevreden over deze goeie teamprestatie en zag ook graag dat we op deze manier de 2e helft zouden gaan spelen.

En de 2e helft begon ook weer erg goed. Dani en Jorn veroverden een hoop ballen en daar kregen we weer kansen door. Sem gaf nog vlak voor het doel een paar goeie passes op Maikel, maar die kwam helaas een teen lengte te kort om te scoren. Maikel liep zelf nog een paar keer met bal op de keeper af maar kreeg hem er niet in. Keeper stond elke keer op de juiste plek.

En zoals je wel vaker ziet. Als jij hem er niet inschiet krijg je er soms wel is eentje tegen. Ook nu was dat het geval. Na een raar schot kon Jolle de bal niet onder controle krijgen en rolde het doel in. Daarna nog wel wat druk gezet om de winst er toch nog uit te slepen. Maar dat lukte niet meer. Eindstand 2-2.

Complimenten voor alle jongens met de inzet die ze vandaag hebben laten zien. Was een mooie wedstrijd om naar te kijken en we verdiende eigenlijk meer.

Door dit gelijke spel gaan we toch mooi door in het beker toernooi. Op naar de volgende wedstrijd. Goed gedaan jongens.

Gr,

Mike