Wedstrijdverslag LSVV JO11-3 tegen Koedijk JO11-5

Geplaatst op zondag, 8 oktober 2017 |

Koedijk JO11-5 stond vandaag op het programma. We moesten op ons eigen kunstgras veld spelen, en ondanks het slechte weer ging het dus ook gewoon door.

 

De warming-up ging goed. Iedereen had er veel zin in. Het was alleen wel even wennen om met de harde wind om te gaan. En dat was ook de reden dat we met 3 man op het middenveld en 1 in de aanval gingen spelen. We creëerden in de 1e helft zelf niet heel veel kansen, maar Koedijk kwam er ook niet aan te pas. Stonden dus best goed te verdedigend.

De 1e helft eindigde in een 0-0 stand.

 

Na wat aanwijzingen en wat veranderingen in het team om weer met 2 aanvallers te gaan spelen begon de 2e helft vrij goed. Er werd best aardig over gespeeld en kwamen ook wel wat kansen. Toch schoot Koedijk vrij snel achter elkaar de 0-1 en 0-2 erin. Doordat de wind in de rust wat gedraaid was en we daar nu geen voordeel meer aan hadden vergaten we wat dichter bij elkaar te gaan spelen zodat de ruimtes te groot waren. Toch kreeg Koedijk door een eigen doelpunt een goaltje tegen.

We probeerden het daarna nog wel maar het had een hoop kracht gekost. Vlak voor tijd werd de eindstand op 1-3 gezet.

Ondanks het verlies ben ik best tevreden over de geleverde prestatie van het team. Tuurlijk zijn er altijd verbeter punten waar we met de training aan gaan werken.

Ga zo door jongens dan zal de eindscore binnenkort onze kant op gaan.

Tot dinsdag toppers..

 

Gr,

Mike