LSVV WINT NA MOEIZAME EERSTE HELFT UITEINDELIJK MET RUIME CIJFERS

Geplaatst op zondag, 15 oktober 2017 |

Het oog van een fotograaf

 

Vanmiddag speelde LSVV voor de vierde competitiewedstrijd een uitwedstrijd in Assendelft tegen vv Assendelft.
Een aantal seizoenen troffen we deze tegenstander ook al in competitieverband en wisten dus dat het niet een makkelijke wedstrijd zal worden.
En dat bleek wel in de eerste helft. Voortdurend werd LSVV in de deze speelhelft onder druk gezet waardoor er nauwelijks of geen kansen voorkwamen.
We kwamen af en toe dan wel door de verdediging heen van vv Assendelft, maar keer op keer werden de ballen weggewerkt, waardoor er nog niet gescoord werd in deze wedstrijd.
Toch was dat merkwaardig, want Assendelft had eerlijk gezegd de beste kansen op de openingstreffer of misschien wel meer doelpunten. LSVV kwam er namelijk niet aan de pas.
Na rust werd het spel aan LSVV zijde toch beter.

 

Na een snelle uitbraak van Toine Merk wist Kai Botman in de 54e minuut de score te openen (0-1).
Dit leidde tot vreugde bij de LSVV-selectie in Assendelft. Maar LSVV wilde graag meer. En gelukkig wisten we de score opnieuw te vergroten.
Opnieuw was het Kai Botman die met een fraai afstandsschot de score vergrootte. En toch moest LSVV op haar hoede blijven om een tegentreffer te voorkomen.
Door goede oplettendheid van keeper Dave wist hij de bal weg te boksen in het doelgebied. De verslagenheid voor Assendelft werd hierna nog groter.
Tot ieders verbazing wist Dave zijn uittrap zo goed te raken dat de bal met slechts een paar stuitten de bal aan de andere zijde van het veld in het doel belande. Een ongelooflijke bal die je niet vaak ziet in het voetbal (0-3).

In de 90e minuut konden we als LSVV-aanhang nogmaals juichen nadat Toine Merk op aangeven van Kai Botman de score bepaalde op 0-4.
Volgende week spelen we op eigen sportpark Voorwaarts tegen RKVV Velsen. Een tegenstander die we ook een aantal seizoenen geleden troffen.
Mannen gefeliciteerd met deze pracht overwinning en tot zondag op Voorwaarts.

Met sportieve groeten,

Michel Bes