LSVV KAN WEER 3 PUNTEN BIJSCHRIJVEN !

Geplaatst op maandag, 23 oktober 2017 |

Op zondag 22 oktober speelde LSVV haar vijfde competitiewedstrijd van het seizoen thuis tegen RKVV Velsen.

Ook ditmaal was het een tegenstander die we in eerdere seizoenen tegen kwamen in competitieverband.

Ook deze keer was het een leuke wedstrijd om te zien, want beide teams zochten de aanval op. LSVV had echter de beste kansen om de score te openen. Helaas stuitte Toine Merk op de keeper van RKVV Velsen waardoor er nog niet gescoord werd binnen de vijftien minuten.

Het ongeloof was echter groot toen via een uitbraak RKVV Velsen de score na 20 minuten wel wist te openen. 0-1.

LSVV ging echter vol aan de slag om nog voor rust de gelijkmaker te scoren. En dat lukte ook, want op slag voor rust wist Boy Kansen vanaf 40 meter de bal achter de keeper van RKVV Velsen te werken. 1-1.

Na rust gingen beide teams weer in de aanval. Maar LSVV kwam beter uit de rust dan RKVV Velsen. Toine Merk werd door Kai Botman in het diepe gestuurd en Toine twijfelde geen moment en schoot de 2-1 binnen.

Dit tot vreugde van zijn teamgenoten die samen met hem zijn treffer vierden.

Maar de wedstrijd was nog niet gespeeld. En LSVV zocht naar meer treffers, en RKVV Velsen zocht naar de gelijkmaker. Het spel ging dus over en weer.

Een ernstige val van een speler van RKVV Velsen zorgde ervoor dat het spel een tijd stil lag in de tweede helft.

Maar na deze gebeurtenis leek het erop dat LSVV toch nog meer ging scoren, echter bleef het 2-1.

Na 96 minuten spelen floot scheidsrechter Meijer af en kan LSVV dus opnieuw weer drie punten bijschrijven. En wie had dat gedacht na vijf wedstrijden in de eerste klasse.

Komende woensdag speelt LSVV de eerste knockout-ronde van de KNVB-beker in Zaandam. Dan wordt er om 20.00 uur afgetrapt bij zaterdagclub Hellas Sport.

Hopende weten vele supporters, ondanks dat het een midweekse avondwedstrijd is de weg te vinden naar Zaandam om hun ploeg aan te moedigen.

Tot dan.
Met sportieve groeten, Michel Bes