LSVV/KNVB cursus Jeugdvoetbaltrainer start 20 oktober en is Vol.

Geplaatst op dinsdag, 10 oktober 2017 |

Dit najaar zal op 4 vrijdagavonden de KNVB jeugdvoetbaltrainerscursus worden gegeven bij LSVV.

Op veld en in de kantine van LSVV kun je in een combinatie van uitleg en praktijk een basis leggen om train(st)er te worden. De cursus is bedoeld voor beginnende trainers die meer basis  voor hun trainingen willen maar zeker ook voor meer ervarene trainers die of niet eerder een cursus hebben gehad of hun trainingen nog uitdagender willen maken.

De cursus wordt gegeven door Erwin Trump, een zeer ervaren cursusleider binnen de KNVB. Vanuit LSVV is Willem Jan Kroon, hoofdtrainer van de JO19, de coördinator voor deze cursus. De avonden zijn 20 oktober, 10 en 17 november en afsluitend op 1 december, van 18.30 tot ongeveer 21.00 uur.

Interesse? geef je deze dagen op via koen.vandervoort@lsvv.nl.