ZONDAG: DEBUUT 1E KLASSE!

Geplaatst op zaterdag, 23 september 2017 |

Aanstaande zondag is het dan eindelijk zover. Na de knappe prestatie van zondag 11 juni jongstleden maakt LSVV haar debuut in de zondag 1e klasse.
Het treft in JOS Watergraafsmeer gelijk een stevige tegenstander. De degradant uit de Hoofdklasse bewandelde eind vorig seizoen de omgekeerde weg en zal zich een niveau lager opnieuw willen bewijzen. Een pittige tegenstander waar de ploeg van Rob Klanker de handen vol aan zal hebben.

Na voorgaand seizoen hing aanvoerder Rob ter Burg de schoenen aan de wilgen maar sloot direct aan als assistent-trainer. De club verwelkomt Kai Botman en zag Kevin van Cleef terugkeren. LSVV kent geen blessures en ziet uit naar de start van de competitie. “We kijken met Zelzate, de Zuurkoolcup en bekerwedstrijden al met al terug op een goede voorbereiding. In totaal speelden we zeven wedstrijden waarin we niet verloren en fases een goed niveau haalden. Het is nu zaak dat niveau vast te houden”, aldus Maik den Iseger.

De wedstrijd start zondag om 14:00 uur op Sportpark Voorwaarts met Nh1816 Verzekeringen als wedstrijdsponsor. “Het is zeker mooi om thuis te starten, ik verwacht voor dit affiche wel de nodige belangstelling”, besluit Den Iseger.