Wedstrijdverslag LSVV JO11-3 – Koedijk JO11-6

Geplaatst op zondag, 17 september 2017 |

Na het slechte weer van afgelopen weken en daardoor geen wedstrijd kunnen voetballen. Moesten we vandaag op eigen terrein de 1e bekerwedstrijd tegen Koedijk spelen. Ondanks dat we ook niet veel hebben kunnen trainen, begonnen we heel scherp en gretig aan de wedstrijd. Door goed spel kwamen er veel kansen die door hun goede keeper werden tegen gehouden, of door ons werden gemist. We lieten daardoor het koppie niet hangen en bleven druk zetten. Onze keeper Brandon had ook nog weinig te doen gehad. Na weer een mooie aanval via Marin, Jolle en Dani kregen we een hoekschop. Sem nam deze erg goed en toen kon Jolle de verdiende voorsprong erin schieten. Ons 1e doelpunt van het seizoen was een feit.Toch kreeg Koedijk ook nog wel wat kansen, maar Brandon stond lekker te keepen en hield er een paar tegen. Mede ook door het goed verdedigende duo Jan en Marin, bleef ons doel in de 1e helft schoon. Jorn, Maikel en Dani stonden op het middenveld en dat waren toch wel degene die bij elke aanval betrokken waren. Er werd in de 1e helft niet meer gescoord. Tijdens de rust er nog wel even op gehamerd om als team door te blijven voetballen en om niet teveel te gaan pingelen. De opstelling aan het begin van de 2e helft had ik iets veranderd. Marin en Jan mochten na elkaar naar voren waardoor Jorn als laatste man stond.Maikel pakte mooi de bal af na een aanval van Koedijk en gaf deze aan Marin. Die ging naar de achterlijn en gaf meteen de bal voor. Daar stond broertje Jolle en die schoot zijn 2e erin. Nadat Jorn goed verdedigd had ging de bal nu naar Maikel, die zorgde ervoor dat de bal bij Sem kwam en bam.. 3-0 stonden we voor. Wat ging het lekker. Jolle schoot vlak daarna ook nog zijn 3e erin. Daarna schoten we de bal nog op de lat, het spel ging toen op en neer. Maar na wederom een goeie corner van Sem schoot Dani onze 5e erin.Vlak voor tijd schoot Koedijk nog vanuit een hoekschop de 5-1 erin.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Met de 1e wedstrijd al zo goed spelen, biedt mogelijkheden voor de toekomst. Goed gedaan jongens. Ga zo door..

Gr,

Mike