LSVV JO17-1 behaalt klinkende overwinning bij DTS

Geplaatst op woensdag, 27 september 2017 |
Na 3 ruim gewonnen bekerwedstrijden was het de vraag of deze mooie reeks doorgezet kon worden in de competitie.
Een wedstrijd tegen DTS is altijd bijzonder, we waren wel goed voorbereid, doordat we wisten dat we niet even over DTS heen zouden lopen.
De eerste helft was spannend, met een krappe 1-2 voorsprong gingen we rusten. Doelpuntenmakers waren Kick (met zijn verkeerde been….) en Markus met een knappe bal over de uitlopende keeper, waarbij de bal eerste tegen beide doelpalen kwam, en daarna het doel inging. In de tweede helft liepen we uit tot door drie doelpunten van mij. Alle drie de doelpunten kwamen voort uit voorzetten (de eerste van Mats, de tweede van Matz, en de derde van voorzet kwam van Markus). DTS wist de spanning nog terug te brengen door nog twee keer te scoren. Het derde doelpunt van DTS was een strafschop. Meer tegendoelpunten lieten we niet toe. Een zwaarbevochten, maar terechte overwinning!
met vriendelijke groet, Bradley van Hooff