LSVV 1 debuteert verdienstelijk tegen JOS / Watergraafsmeer

Geplaatst op maandag, 25 september 2017 |

                                                                                                                                                                                                            Vandaag was het dan zover. Vandaag maakte LSVV haar debuut in de eerste klasse (A), nadat er op 11 juni historie was geschreven.
Direct troffen we op deze eerste speeldag een ware en heftige tegenstander. Op eigen sportpark Voorwaarts was JOS/Watergraafsmeer uit Amsterdam onze tegenstander. Tot vorig seizoen was JOS/Watergraafsmeer een hoofdklasser en wil er dit seizoen natuurlijk alles aan doen om zo snel mogelijk terug te keren naar deze klasse.                                                                                                         De mannen van Rob Klanker stonden in het begin van de wedstrijd nog niet helemaal op scherp. Al vroeg in de wedstrijd keek LSVV tegen een 0-2 achterstand aan en leek het er erg op dat JOS/Watergraafsmeer ‘gehakt’ van ons zou maken.Maar gelukkig wist Maik den Iseger, onze nieuwe aanvoerder, de achterstand terug te brengen naar 1-2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Echter was JOS/Watergraafsmeer ons toch nog te snel af en gingen we rusten met een 1-3 tussenstand.Daarna gingen beide elftallen weer op zoek naar de aanval, waarbij moet worden aangetekend dat JOS/Watergraafsmeer de beste kansen had om de score uit te bouwen. Diverse kansen gingen over en weer om nog weer een doelpunt te maken. Maar toch werd er tot de 90e minuut van deze eerste wedstrijd niet meer gescoord. Wel was het Mark Soemers die de eer wist te redden door nog de 2-3 te scoren.

 

Gelukkig bleef hierdoor de schade beperkt en staat LSVV niet helemaal op de laatste plaats op de ranglijst.                                                                                                                                                                   Volgende week zondag speelt LSVV uit in Uithoorn tegen Legmeervogels.

Michel Bes