Even voorstellen: Peter Kommas, trainer JO13-1

Geplaatst op woensdag, 19 juli 2017 |

Beste LSVV’ers,

De jeugd bij LSVV is volop in beweging. Ook in de begeleiding zijn er zo nu en dan wat wijzigingen van personen die onze jeugd begeleiden, trainen of coachen, en op die manier een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van ons LSVV.

Hierbij de introductie van een nieuw gezicht bij de jeugd:

Selectietrainer en coach voor de JO13-1 en verantwoordelijk voor de selecties van de JO13-1 en JO12-1: Peter Kommas.

 

Graag wil ik me even aan jullie voorstellen. 

Mijn naam is Peter Kommas.

Ik ben ruim 9 jaar actief geweest bij SV Koedijk, ik mag denk ik zeggen, dat in die jaren veel gedaan heb, zo ben ik onder andere actief geweest als jeugdcoördinator, wedstrijdsecretaris, lid van de technische commissie, lid van de veldvoetbalcommissie, lid van de toernooicommissie en beheer ik ook nu nog de website van SV Koedijk. Naast al deze bijkomende werkzaamheden ben ik ook al die jaren actief geweest als trainer/coach. In deze jaren heb ik zowel recreatieve teams als selectieve teams getraind van JO9 tot en met JO17.

In het dagelijkse leven ben ik vader van 2 jongens. De eerste is Pascal (20 jaar) hij heeft enkele jaren bij SV Koedijk gevoetbald, maar tijdens een rommelig seizoen bij de B-junioren is hij gestopt. Hij is momenteel erg fanatiek met fitnessen en krachttraining.

De tweede is Casper (16 jaar) Casper is nog wel actief als keeper bij SV Koedijk, hij gaat komend seizoen naar de JO19. Daarnaast is hij ook scheidsrechter en keeperstrainer.

Daarnaast heb ik sinds 1990 mijn lieftallige vriendin/vrouw Monique, die me steunt en de ruimte geeft om zo actief binnen de verenigingen te kunnen zijn, Monique is zelf ook nog actief bij SV Koedijk en verzorgt daar de ledenadministratie.

Werkzaam ben ik als bedrijfsleider bij Taxi Zwart in Heiloo, en daarnaast heb ik ook nog een eigen bedrijf, Kommas.nl dat grotendeels gericht is op webdesign.

LSVV was op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de JO13/12 omdat de huidige trainer Arjan Hofman doorschuift naar de JO15/14; en ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen ik met LSVV in contact kwam heb ik me dan ook geen moment bedacht en na een goed gesprek met Koen van der Voort hebben we de knoop definitief doorgehakt. Ik ben erg blij met deze uitdaging en heb er dan ook enorm veel zin in.

Als bezoeker tijdens wedstrijden en toernooien heb ik LSVV als een mooie club ervaren, waar je altijd hartelijk ontvangen wordt, voorzien is van een goede accommodatie en nog echt een dorpsclub is.

Sinds halverwege april ben ik actief bezig geweest met het bekijken van de spelers, het spelen van oefenwedstrijden en heb ik enkele trainingen verzorgd ten behoeve van de voorselectie. En ook in deze afgelopen weken heb ik al gemerkt dat het prettig vertoeven is bij LSVV, geen moment spijt van mijn overstap dus.

Naast de JO13/12 selectie bij LSVV, zal ik volgend seizoen ook nog actief zijn bij SV Koedijk met mijn JO15 zaalvoetbalteam. En zelf speel ik ook nog in zaal bij de Veteranen.

Als hobby’s heb ik natuurlijk het trainen en coachen van mijn teams en maak ik als fotograaf, als ik nog wat tijd over heb, wat plaatjes waarbij ik sportfotografie het leukste vind.

 

Persoonlijke doelstelling

Mijn doelstelling is zoals ieder jaar, het beter maken van de individuele spelers. Het kan zijn dat een team op een bepaalde manier samen wedstrijden kan winnen, maar waarbij de spelers individueel geen of te kort progressie boeken. Ik ben altijd op zoek naar de combinatie hierin. Enerzijds in het veld goed proberen samen te spelen, en van de trainingen en de leermomenten in de wedstrijd allemaal beter worden.

Het is genieten als je gedurende het seizoen de spelers beter ziet worden. Maar dat kan ik niet alleen, daar heb ik ook de inzet en overtuiging van de spelers, en een positieve houding van de ouders voor nodig. Ook bij mindere wedstrijdresultaten mag iedereen best even balen. Maar daarna moeten we met z’n allen weer positief richting de volgende trainingen en wedstrijden.

 

Ter afsluiting

Als laatste wens ik iedereen een leuk en sportief seizoen toe, tot ziens op het complex, en ik ga zeker genieten van mijn tijd bij LSVV

 

Groetjes,

 

Peter Kommas

LSVV JO13-1/JO12-1

Peter Kommas

T: 06 – 53 770 656

E: peter@kommas.nl