Even voorstellen: Arjan Hofman, trainer/coach JO15-1

Geplaatst op vrijdag, 28 juli 2017 |

Beste LSVV’ers,

De jeugd bij LSVV is volop in beweging. Ook in de begeleiding zijn er zo nu en dan wat wijzigingen van personen die onze jeugd begeleiden, trainen of coachen, en op die manier een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van ons LSVV.

Hierbij de introductie, niet van een geheel nieuw gezicht, maar komend jaar wel bij een andere categorie bij LSVV in de jeugd actief:

Selectietrainer en coach voor de JO15-1 en verantwoordelijk voor de selecties van de JO15-1 en JO14-1: Arjan Hofman

 

Mijn naam is Arjan Hofman.

Ik ben nu zo’n 14 jaar actief als trainer/coach van verschillende lagen jeugd.

Ik ben bij sv DTS trainer geweest van de F, E, D, B pupillen/junioren alsmede MF, ME, MD en een half jaar interimcoach voor het 2e elftal.

Ook ben ik een seizoen trainer geweest bij sv Koedijk als trainer/coach van de B-selectie.

Jullie zouden mij kunnen herkennen als hoofdtrainer JO13/JO12 van afgelopen seizoen, waarbij ik actief trainer/coach was van onze JO13-1.

Dit heb ik met zeer veel plezier gedaan, waarbij ik veel te danken heb gehad aan Sam Henselmans en Marcel Hoek als respectievelijk assistent trainer en elftalgeleider.

In het dagelijks leven ben ik vader van 2 kinderen. Nick van 19, die in de selectie van sv DTS voetbalt en Shenna van 12 die helaas afgelopen seizoen is gestopt met voetbal, maar nu actief is met paarden en dansen. Verder werk ik als vertegenwoordiger voor een bedrijf die handelt in materialen voor transportbanden waar ik erg veel plezier aan beleef.

Aankomend seizoen zal ik actief zijn als Hoofdtrainer JO14/15 waar ik vooral het trainen en coachen van JO15-1 voor mijn rekening neem. Helaas is Sam gestopt bij ons dus die wens ik heel veel succes met zijn volgende uitdaging, al hoop ik hem als trainer snel weer terug te zien op onze velden. Marcel gaat volgend seizoen door, en ons team wordt zelfs versterkt met een aantal jonge aankomende trainers.

Mijn visie is heel duidelijk: Met JO15-1 bovenin de competitie meedraaien, JO14-1 klaarstomen voor het seizoen erop, de spelers individueel en als team vooruitgang laten boeken, de trainers trainen zodat we in de toekomst een grotere “vijver” zullen krijgen om uit te vissen, en het plezierniveau hierdoor omhoog brengen. Dit denk ik te kunnen bereiken door de volledige leeftijdgroep te voorzien van aandacht en goede faciliteiten.

We zullen nu eerst gaan genieten van een welverdiende vakantie, waarna de velden weer zoetjes aan gevuld zullen worden met gretige spelers.

Ik wens vanaf mijn plaats iedereen een fijne vakantie!

Met Sportieve groet,

Arjan Hofman