LSVV MO11-1 op weg naar de titel!

Geplaatst op donderdag, 11 mei 2017 |

Woensdagavond 10 mei speelden de MO11-1 thuis tegen FC Uitgeest.

Vooraf stonden de meiden op de eerste plaats met 4 punten voorsprong op deze directe concurrent. De overige teams staan op ruime afstand.

Beide ploegen waren zich bewust van wat op het spel stond en dat kwam het voetbalspel niet ten goede. De meiden van LSVV waren duidelijk de aanvallende partij maar kregen de bal er voor rust niet in. In de rust probeerden de coaches Marcel en Maurice de spanning er wat af te halen. Winst zou lekker zijn, maar bij verlies was er ook nog niets aan de hand.

Dit resulteerde in een snelle score in de 2e helft, 1-0 voorsprong. De meiden zakte wat in en 5 minuten voor tijd werd het 1-1. De meiden deden er nog een schepje bovenop en via prima samenspel kwamen ze op de verdiende voorsprong 2-1. Direct gevolgd door het verlossende 3e doelpunt, 3-1 winst! Knap gedaan.

Het kampioenschap kan de meiden nu niet meer ontgaan met nog 3 wedstrijden te gaan.

Aanstaande woensdag 17 mei spelen zij de kampioenswedstrijd om 19.00 uur thuis tegen Alcmaria Victrix.

Kom ze allen aanmoedigen!