LSVV MO11-1 Kampioen!!

Geplaatst op donderdag, 18 mei 2017 |

Woensdagavond 17 mei speelden de MO11-1 thuis tegen Alcmaria Victrix.

Het zou de kampioenswedstrijd zijn echter door opnieuw puntenverlies van de grootste concurrent was het kampioenschap eigenlijk al binnen.

Toch zagen we het als een kampioenswedstrijd. Onder leiding van scheidsrechter René Vagevuur kwamen de ploegen om 19.00 uur het veld op rennen.

Vervolgens kon de wedstrijd beginnen onder belangstelling van ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s, verdere familie en vrienden. Het publiek werd beloond. De meiden toonden zich een echte kampioen en wonnen met 15-0!

Na het laatste fluitsignaal kon het feest beginnen: confettikanonnen, LSVV medailles, snoep medailles, rozen en kampioen shirts. De meiden hadden voor alle toeschouwers cup cakes gebakken en bedankte de succesvolle coaches Marcel en Maurice met een gesigneerde voetbal. Ook werden zij door de meiden samen met de vaders uitgedaagd voor een voetbalwedstrijd op een nog te bepalen datum.

Na een overwinningssprint over het veld schoven de meiden aan tafel in de kantine voor een heerlijke taart. Tenslotte kregen de meiden door sponsor A-Booth een etentje aangeboden bij café de Knip. Na het voetbaltoernooi in Nieuwe Niedorp, op Hemelvaartsdag, gaan we met z’n allen uit eten. Meiden nogmaals gefeliciteerd en succes met de resterende 2 competitiewedstrijden en komende toernooien!

Trotse Supporters!