LSVV JO11-3 naar KNVB Bekerfinaledag!!

Geplaatst op donderdag, 11 mei 2017 |

Door een grandioze 5-1 overwinning op het sterke Muiderberg heeft JO11-3 een ultieme prestatie geleverd! In een enerverende wedstrijd namen de mannen in de 1e helft een verdiende 1-0 voorsprong na een goed doorgezette actie van invaller Jens. Maar Muiderberg liet zien dat ze niet voor niets in de halve eindstrijd terecht waren gekomen. Na de pauze waren zij net iets scherper van start hadden ze rap de gelijkmaker achter de Gele Leeuwen keeper Kenji liggen.

Niets van teleurstelling, maar alleen maar meer strijd en vloeiende aanvallen van LSVV waren het gevolg. Het duurde dus ook niet zo heel lang voordat Sem de voorsprong weer naar onze jongens trok met een knappe kopbal. Vervolgens waren onze jongens los. Vloeiende aanvallen over links via de watervlugge Ben en Mika, over rechts met Thomas, of door het midden, ze bleven maar komen. Iedere tegenstoot van de Muiderbergers werd door een zeer geconcentreerd duo, Rens & Rayan, teniet gedaan. Kenji hield zijn doel in het verdere verloop knap schoon. Thomas, net op tijd hersteld van een lastige liesblessure, Nick en Sem (uit een terechte penalty) wisten de score nog op te voeren tot 5-1.

Na het laatste fluitsignaal volgde pure blijdschap. De terugweg was een stuk korter en minder zenuwslopend!! De Finale!!

Op zaterdag 20 mei, op de velden van Legmeervogels te Uithoorn zal dit spektakel gaan plaatsvinden. Om 10.00 uur staat het duel tegen VVJ JO11-1 uit Utrecht op de rol. Met de dan hopelijk weer herstelde Damian wordt het team er alleen maar nog completer op!

Heel LSVV wenst JO11-3 ontzettend veel succes en plezier deze strijd.

Haal er het maximale uit, maar vooral: geniet ervan!!