LSVV 1  KOESTERT PUNT TEGEN ZAANLANDIA 1  !

Geplaatst op dinsdag, 25 april 2017 |

In de ultieme slotfase van de wedstrijd afgelopen zondag tegen Zaanlandia 1, wist LSVV 1 via een rake kopbal van Danny Konijn alsnog de gelijkmaker te scoren tegen de ploeg van trainer Ronald Dooijeweerd. Hoe belangrijk dit ene wedstrijdpunt is , zal 14 mei wellicht blijken…

                                                                                

Voor de verandering dit keer geen eigen verslag gemaakt maar onderstaande tekst van de wedstrijd is ” geplukt ” van de site van Zaanlandia…Veel leesplezier…De bijgevoegde foto’s zijn uiteraard weer aangeleverd door de enige LSVV-topfotograaf Michel Bes met assistentie van broer Raymon!

 

LSVV – Zaanlandia 3 – 3.

Met wat invallers, waarbij Igor wel de meest in het oog springende was als de uitstekende vervanger van Terry , traden we aan tegen sub topper LSVV van trainer Sem Wokke en Krautboy zuurkool , onder de rook va de beroemde kathedraal Sint Jan De Doper, welke nog een belangrijke rol zou vertolken vanmiddag. Het eerste ½ uur was voor de thuisploeg. De Geel/ Blauwen domineerden en vooral de 2 Dannies ( Konijn + Havermans )waren gevaarlijke aanvallers.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Het onvermijdelijke volgde, uit een echte scrimmage werkte de LSVV aanvoerder / rechtsachter de bal achter Igor. Daarna rechten wij de rug en met goede aanvallen werd de veste van de thuisploeg bestormd. Neerhalen van Davey leidde nog niet tot resultaat, het was 100 % penalty, maar aansluitend werd goede voorbereiding van Jeremy bekwaam door Reino afgerond! Na de rust hetzelfde spelbeeld . Onder het genot van wat stevige Paas buien, werd het doel van LSVV regelmatig gezocht en gevonden en met plezier werd de voorsprong op het bord gezet door opnieuw Reino. Het leek er op dat zelfs een derde treffer er zat aan te komen, maar reuze kansen werden helaas gemist. Het was dan ook een eerste teleurstelling dat onze Murat een bal verkeerd op het hoofd kreeg , last van de felle zon denk ik en dit pardoes de 2 – 2 betekende, een tegenvaller. Daarna kregen we opnieuw de beste kansen en Jeremy kon slechts met grof geweld worden afgestopt. Nu gaf de heer Tjong A Hung wel de dik verdiende penalty. Nadat Murat met de precisie van een horlogemaker de bal op de stip had gelegd, poeierde hij resoluut de trap in de kruising van het doel, 2 – 3. Er was nog 10 minuten te gaan dachten we, Maar de leidsman uit Purmerend rekende op meer. Waar het standaard is dat er 3 tot 4 minuten wordt bijgeteld in de tijd, maakte deze leidsman er een echte verlenging van. Het is klokslag 16.00 uur op het uurwerk van de Sint Jan De Doper als aanvaller Konijn de  gelijkmaker uit zijn hoed tovert, middels een valse kopbal . In dezelfde seconde valt het laatste fluitsignaal. Het gelijk spel is een feit.Mannen plaats 6 is nog steeds ons deel en handhaving in deze competitie lijkt mij nu echt aan de orde. Zondag tegen Kolping Boys thuis, een tegenstander die met hun hoofd wel eens meer bij AZ in de bekerfinale zou kunnen zijn. Een overwinning zou mooi zijn tegen deze gelijkwaardige tegenstander.   J A W S

A.s. zondag , 30 april , staat voor LSVV 1 de uitwedstrijd in Koog aan den Zaan tegen KFC 1 op het programma. Een uitgebreide voorbeschouwing is in de loop van deze week weer op de LSVV-site te lezen !

 

Sem