BELANGRIJKE OVERWINNING LSVV 1  !

Geplaatst op maandag, 10 april 2017 |

Afgelopen zaterdagavond bleek de wedstrijd tegen Alkmaarsche Boys 1, na eerder tegen Kolping Boys , opnieuw 3 belangrijke wedstrijdpunten op te leveren op Voorwaarts en opnieuw stond na afloop een 3-2 eindstand op het scorebord met opnieuw de wedstrijdbal van de SNARKHOEK …..

Na een indrukwekkende minuut stilte vanwege het overlijden van de moeder van aanvoerder Rob ter Burg, startte LSVV met de weer herstelde Tim Emmerik in de basis , furieus en het was Danny Konijn die al na ruim 1 minuut het thuispubliek kon laten juichen door een perfecte cornerbal van Boy Kansen af te ronden en binnen het kwartier was het dezelfde Danny Konijn die , opnieuw koppend , zijn ploeg op een 2-0 voorsprong zette wat ook eenzelfde scenario betekende als in de wedstrijd van 25 maart tegen de Oudorpers….

    

Alhoewel onze tegenstander af en toe aardig combinatievoetbal liet zien ,  kwam er nauwelijks dreiging voor het doel van Dave Stet. Toch wist de ploeg van trainer Mats Blokdijk voor de rust de aansluitingstreffer te produceren door een mooie knal van Stefan van Wort waarop Dave het antwoord schuldig moest blijven.  In de 2e helft wisten we volledige controle over de wedstrijd te krijgen en was het wachten op een verdere uitbreiding van de voorsprong. En die kwam ook en opnieuw was het een ” Danny ” die scoorde maar ditmaal met de achternaam van Havermans , die vanaf randje 16 , Boys-doelman Pluijmers met een harde schuiver passeerde.

     

Er ontstonden meer kansen voor ons om de voorsprong uit te bouwen maar het was Alkmaarsche Boys die 5 minuten voor het eindsignaal via een toegekende strafschop opnieuw de aansluitingstreffer wist te scoren en hoewel wij daarna via de invallers Gert Jan Molenaar en Mark Soemers 2 uitgelezen mogelijkheden kregen om de “Boys” de genadeklap uit te delen , lieten beiden dat na en was het zelfs Danny Havermans die in de slotseconden een bal van de eigen doellijn moest koppen om de gelijkmaker te voorkomen , zoals op de mooie foto van Michel Bes is te zien…

Uiteindelijk floot scheidsrechter Schipper voor het eindsignaal bij die 3-2 stand en bracht dus opnieuw een zaterdagwedstrijd 3 kostbare wedstrijdpunten. Klasse mannen !

A.s. Paasweekend is er geen wedstrijdprogramma voor LSVV 1 vastgesteld. Op zondag 23 april is Zaanlandia 1 de volgende tegenstander op Voorwaarts.

Sem