Wedstrijdverslag Castricum JO11-6 tegen LSVV JO11-4

Geplaatst op zaterdag, 18 maart 2017 |

Kan LSVV JO11-4 de winnende reeks voortzetten in Castricum..
Iedereen was aanwezig en had er weer veel zin in. Ook de meegereisde supporters hoopte op een mooie strijd.
Na een goeie warming-up begonnen we heel scherp aan de wedstrijd. We dekte de tegenstander goed, en wiste ook al meteen wat passes van hun te onderscheppen.
Mede door het goede combinatie spel creëerde we veel kansen. We konden dan ook vrij snel de 0-1 noteren. Rob schoot deze prachtig binnen.
Het was niet zo dat Castricum helemaal niets liet zien, maar de aanvallen die zij hadden werden vaak op het middenveld al tegengehouden. Ook hadden we het in de verdediging goed voor mekaar.
De 2e goal van de wedstrijd was ook voor ons. Na een perfecte pass van Rob op Sem, kon hij de bal het doel in knallen. Wat is voetbal toch makkelijk als alles lukt.
Toch kregen we het daarna moeilijk. We werden al wat moe door de vele aanvallen en hadden nu moeite om de aanvallen van Castricum bij te benen. We waren het even kwijt, Castricum scoorde 2x waardoor we met een gelijke stand de rust in gingen.
Natuurlijk nog niet veel aan de hand, maar we moesten nu wel gaan oppassen.
Castricum bleef in de 2e helft gewoon zijn spelletje spelen en daar hadden we de rest van de wedstrijd moeite mee. De 3-2 zat er dan ook snel in. Nu moesten wij weer. Na een mooie verdedigende aktie van Zep kon Sem Nan de bal bij Guilian bezorgen, passeerde een tegenstander en zorgde dat Sem naar de achterlijn kon om de bal voor te geven. Een perfecte aanval, maar helaas goed verdedigd door Castricum. Doordat Finn, Daan en Gijs veel op het middenveld speelde en daardoor ook erg veel moesten lopen. Koste hun dat uiteraard veel energie. Die ze vanaf dat moment moesten verdelen. En dat deden ze best goed.
Bij één van de laatste aanvallen van Castricum kwamen ze bij Rick in de buurt. Die moest een keuze maken tussen een voorzet en de korte hoek. Hij koos voor de voorzet. Helaas ging nu de bal een keer in de korte hoek. Kan gebeuren.  Hij stond verder goed te keepen.
Dit was ook meteen de eindstand. Geknokt als leeuwen, en we hebben ook zeker mooie momenten gezien maar helaas met 4-2 verloren.
Ondanks het verlies, wel laten zien dat we niet opgeven. Volgende week een nieuwe wedstrijd met nieuwe kansen. Komt goed.
Mike