Wedstrijdverslag LSVV JO11-4 tegen Zeevogels JO11-3

Geplaatst op maandag, 27 februari 2017 |

De laatste zaterdag van de vakantie moesten we thuis tegen de Zeevogels. We miste 2 jongens en daarom hadden we geen wissels.
Zeevogels speelde al bij ons in dezelfde poule voor de winterstop en daar deden ze het best gied. Wij hadden alleen nog niet tegen ze gespeeld. Dit ging dus zonder wissels een zware wedstrijd worden.
Het weer zat even niet mee, was veel wind en regen. De jongens heb ik er trouwens niet over gehoord.
Bij de opstelling hadden Frank en ik al gekeken om in ieder geval op het middenveld en in de aanval de snelle spelers goed te verdelen zodat de tegenaanvallen opgevangen konden worden.
Het begin van de wedstrijd ging op en neer. Zeevogels die af en toe bij Rick in de buurt kwamen werden uitstekend verdedigd door Zep en Sem Nan. Zep zag je af en toe over het gras glijden om een aanval te stoppen met een sliding. Ook moest Rick uiteraard af en toe zijn kunsten vertonen door de bal tegen te houden en te zorgen voor een snelle spel hervatting. Finn en Gijs waren vandaag erg aanwezig op het middenveld. Zij zorgden ervoor dat er hulp achterin werd geboden of dat de bal weer bij de voorhoede terecht kwam bij Sem en Rob. Ondanks de mooie aanvallen over meerdere schijven konden wij niet de openingstreffer maken. Maar ook Zeevogels kreeg de bal er niet in. Het bleef met rust dus 0-0.
Eigenlijk konden we alleen maar complimenten maken met het goede spel. Toch nog wel de puntjes op de i gezet en aangeven dat we de krachten moesten sparen.
De 2e helft begonnen we weer heel goed. Vrij snel pakte we de bal af en kwam bij Rob. En of hij nou wou voorgeven of zelf schoot weet ik niet. Maar deze ging via een tegenstander het doel in. Verdiende voorsprong. Omdat het veld wat gladder werd kwamen er ook iets meer overtredingen van beide kanten. Bij af en toe een botsing bleef het gelukkig. Nadat Sem Nan een mannetje uitspeelde op het middenveld, gaf hij de bal aan Finn, die nam de bal goed mee en zag Sem vrijstaan voor het doel. Hij gaf de bal op maat en toen kon Sem de 2-0 binnen schieten. Wat een heerlijk spel liet LSVV JO11-4 vandaag zien. De laatste goal kwam van de voet van Rob, die besloot weer eens zoals vanouds van afstand te schieten, en deze zeilde prachtig het doel in. Rick kan vandaag weer een kruisje invullen want hij hield zijn doel weer schoon. Einduitslag 3-0. Goed gespeeld mannen. Een echte team prestatie..
Wij denken dat we getuige zijn geweest van de beste wedstrijd van het seizoen, tot nu toe.
En zoals Frank later zei,
“het was een Heroïsche overwinning”.
You make us proud…..
Mike