Wedstrijdverslag LSVV JO11-4 tegen Koedijk JO11-7

Geplaatst op zondag, 5 februari 2017 |

Thuis tegen Koedijk JO11-7 stond vandaag in het programma boekje van JO11-4. We hadden al een keer tegen ze gespeeld en toen helaas verloren. Is een redelijk taai team.
Maar vandaag is weer anders, nieuwe kansen en het wordt hopelijk weer een mooie wedstrijd. Aan de grote opkomst van de supporters en het zachte weer kon het in ieder geval niet liggen.
Het begin was duidelijk voor ons. Waren gretig en speelden goed over. Daar kwamen ook wat kansen uit maar werden helaas nog niet gescoord.
Doordat Koedijk best aardig bleef voetballen kwamen ze soms ook in de buurt van Rick. Door een tikkeltje on behouden verdedigen kreeg Koedijk een vrije trap en schoten deze via de paal in het doel. Een mooi doelpunt, helaas niet voor ons. Achterin werd er soms erg goed samen gespeeld. Sem Nan en Zep zochten elkaar vaak op met de bal. Soms iets sneller naar voren schieten is misschien wat beter voor mijn hart. Maar ga zo door. Ook Guilian was weer goed op dreef om de bal tegen te houden. Of te zorgen dat deze weer bij de spitsen terecht kwam.
Na een mooie opbouw van Daan en Gijs, liep Gijs met bal naar de achterlijn, passeerde een aantal spelers onderweg en gaf de bal goed voor. Sem stond op de goede plek en schoot mooi de verdiende gelijkmaker erin.
Echt lang konden we niet genieten, want na een snelle aanval van Koedijk gleed Zep helaas de bal in eigen doel na een uiterste poging de bal tegen te houden. Er miste daar wat in de communicatie. Vlak voor de rust schoot Koedijk ook nog de 3e erin.
Tijdens de rust nog even aangegeven waar de knelpunten zaten. En vandaaruit verder gaan.
De 2e helft ging op en neer. Was zeker een spannende wedstrijd om naar te kijken. Rob had nog een paar goeie acties vanuit het middenveld en mede daardoor kon Finn de 2-3 binnen schieten. Sem, Daan en Finn kregen daarna nog wat kansen maar hun keeper stond goed in zijn doel. Rick hield de 2e helft zijn doel schoon. Goed gedaan. Helaas hebben we ons vandaag geen kadootje gegeven voor alle kansen. Maar toch goed gespeeld mannen. Volgende keer gaan ze er wel in.
Mike