LSVV J09-1 heeft wederom een goed start

Geplaatst op woensdag, 1 februari 2017 |
Zaterdag 28 januari moesten we tegen Kolping, tot vorige week niet in onze poule maar de KNVB was weer niet te volgen afgelopen week en heeft ons in een nieuwe poule gezet.
Eerst regio Zaandam-Amsterdam, nu naar Haarlem, Hoorn  en Zwaneburg. Gelukkig zitten Kolping en Reigerboys nog in de poule voor wat lokale bekendheid.
Vandaag tegen toch de koploper omdat zij de eerste wedstrijd hadden gewonnen en wij nog op 0 stonden. We moesten wel tegen hun tweede terwijl we in de beker van hun eerste hadden
gewonnen. Onderschatting dus op de loer en diegene die dat het hardst riep raakte na 30 seconden de bal kwijt wat gelijk een doelpunt voor hen opleverde. De ruggen moesten dus gerecht worden en
dit deden de boys ook,. Goede combinaties met vele kansen, gewoon leuk om te zien. Keurige 3-1 ruststand. Tweede helft, hetzelfde beeld. Wij toch wel wat beter. Wel slordiger in het spel maar nog steeds volop kansen. Uiteindelijk een keurige 7-2 overwinning. Wederom een goede start. Kijken in welke poule we volgende week weer zitten??
Gr. Dennis