LSVV JO11-1 de eerste Kampioen van 2017!

Geplaatst op maandag, 23 januari 2017 |

LSVV JO11-1 kampioen 9×9!

Na de winterstop stonden we bovenaan, echter de 2 zwaarste wedstrijden moesten nog komen tegen Vrone en Schagen/SRC beiden 1 punt minder dan ons. Eén ding was zeker als we ze allebei verslaan zijn we kampioen dus we wisten wat er te doen stond.

Zaterdag 28 januari kwam Vrone op bezoek. Een angstgegner, in het begin van het seizoen voor de beker met moeite 2-1 van gewonnen maar in de 1e fase van de competitie met 5-0 van verloren. Iedereen begon scherp aan de wedstrijd en hoewel wij meer kansen kregen gingen we met 0-1 de rust in. De 2e helft gingen we weer vol op de aanval soms was het rommelig maar vaak ook mooie combinaties en na hard werken als team maakten we de 1-1. We waren sterker en het was wachten op de 2-1 maar door weer een mooi uitgespeelde counter kwam Vrone nogmaals op voorsprong. Gelukkig duurde deze achterstand niet lang en werd er snel 2-2 gemaakt. De coaches waren al aan het overleggen houden we dit gelijk spel vast of gaan we verder op de aanval maar het team had zelf al bedacht dat de aanval de beste verdediging is en een paar minuten voor tijd werd de 3-2 gemaakt dit was tevens ook de eindstand. Dik verdiend want wat hebben alle jongens hard gewerkt en goed gespeeld!

Dit was echt een kampioenswedstrijd waar alles in zat alleen wisten we dat op dat moment zelf nog niet want een uur later moest SRC/Schagen spelen. Die moesten tegen de nummer 6 Purmerend en verloren daar met 3-1 maar toen zaten wij allemaal al weer thuis. De wedstrijd volgende week tegen SRC/Schagen is nu slechts een formaliteit.

De volgende dag speelden we een oefenwedstrijd tegen Bolsward, kwam dat even mooi uit want na ook deze overwinning (4-1) konden we dat weekend toch nog gehuldigd worden met taart en limo in de LSVV kantine.

Sem, Kelvin, Jayden, Esper, Jort, Morris, Luuk, Zakaria, Luuk, Lukas en Timo Gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

De trotse coaches