LSVV J09-2 WINTERKONING -kampioen

Geplaatst op maandag, 12 december 2016 |
Voor de winterstop was er veel rumoer in de kleedkamer voor aanvang van de wedstrijd LSVV J09-2 -Beemster J09-1. Heeft het met de periode rond Sinterklaas en 05 December te maken of…..? Het kampioenschap was voor de wedstrijd al in de pocket van LSVV, maar toch. De coach Marcel gaf in de kleedkamer nog een laatste peptalk; ” Echt feest is het als we deze wedstrijd gaan winnen,…”
De jeugd speelde de kampioenswedstrijd op het A-veld voor de hoofdtribune.
Het elftal van Beemster geeft de wedstrijd niet cadeau en blijkt een geduchte tegenstander. In de eerste helft zijn er een paar mooie acties van LSVV, o.a. van Miquel en Sem. Ruben stond mooi vrij voor het doel van de tegenstander en Jordi nam een schitterende corner. Het eerste doelpunt was uiteindelijk door Ryan  die de bal bij de tegenstander wegspeelde, waarop Jordi een mooie voorzet gaf en Mustafa en hij de 1-0 maakte voor LSVV. Miquel schoot via de Beemster verdediging op het doel waardoor de bal onhoudbaar was voor de keeper en het al snel 2-0 werd. Voor de rust maakte Jordi nog een fraai afstandsschot en ging Beemster met 3-0 achterstand de rust in. Na de rust heeft Rinus als vaste keeper het doel verruild met Martijn en ook hij weet het doel in de 2e helft schoon te houden. Collin en het team speelt goed samen. Met een mooi schot van Miquel op de Beemster keeper scoorde Jordi in de rebound 4-0. LSVV J09-2 gaat met 4-0 de winterstop in als kampioen.
Met een poeier van Rinus bij de penalties was het maar goed dat de vogels aan hun wintertrek waren begonnen anders had LSVV nog de Partij voor de Dieren op bezoek gekregen met de harde, hoge bal over het doel.
Trainer Andre en coach Marcel hadden samen met het bestuur een slagroomtaart van Bakkerij Jonker, een medaille voor iedere speler, een kampioensbeker en kinderchampagne. Een chauffeur van Molenaar transport zorgde nog voor een rondrit met het team door Langedijk. Met het enthousiasme van Nicolien als jeugdbegeleidster werd er veel gezongen en gejuicht tijdens de rondrit. Uiteraard mocht Bakkerij Jonker niet ontbreken in de rondrit, de vaste shirtsponsor van LSVV-J09.
Kijk niet vreemd op met kerst want in Langedijk lopen Ruben, Jordi, Collin, Mustaffa, Ryan, Martijn, Rinus, Miquel en Sem nu als echte winterkoningen door het dorp.
Groet Andrea