Wedstrijdverslag LSVV JO11-4 — Kolping Boys JO11-6

Geplaatst op maandag, 7 november 2016 |

Op deze regenachtige dag moesten we thuis gelukkig op het kunstgras zodat we iig konden voetballen. De rest was allemaal afgelast.
We begonnen vrij zwakjes aan de wedstrijd. We waren afwachtend en lieten Kolping Boys het spel maken. We stonden daardoor ook vrij snel met 0-2 achter. Doordat Rick daarna elke keer goed op de plek stond bleef het 0-2. Anders had het nog erger kunnen zijn.
Toen begonnen wij iets beter te voetballen, kregen we ook wat meer ruimte en begonnen we wat beter te dekken. Na een goede pass van Rob op Sem  stond het 1-2.
Na wederom goed verdedigen van Zep, gaf hij de bal aan Sem Nan. Hij zag op zijn beurt dat er veel ruimte was voor een solo. En wat voor solo was dat. Hij liep vanaf eigen helft langs 4 spelers van Kolping en scoorde. De stand stond weer gelijk.
Vlak voor de rust schoot Guilian de 3-2 erin. Dit zorgde er wel voor dat de limo wat lekkerder smaakte.
We stonden dan wel voor maar we vonden nog niet dat ze erg goed speelde. Misschien dat de 2e helft daar verandering in zou brengen.
De 2e helft was een beetje zoals de 1e. Het enige verschil was dat we wat beter samen speelde en daardoor ook wat meer kansen kregen.
Hun keeper kon niet uitschieten en gaf elke keer de bal kort mee aan een speler. Daar speelde we goed op in en dat leverde een goal op van Daan die een afvallende bal er goed in schoot.
Doordat Kolping het toen wel liet lopen kwam na een perfecte aanval van rechts de bal bij Sem. Die controleerde de bal goed en schoot goed de 5-2 binnen.
We gingen toen wat beter spelen. Nog steeds hadden we wel moeite om op onze plek te blijven en wilde te graag mee naar voren. Daan was lekker scherp bezig en scoorde onze 6e.
Vlak daarna kon Finn door een mooie aktie de 7e erin schieten. Gijs die we vandaag wat meer in de verdediging plaatste speelde een goede wedstrijd. Kreeg nog wel een goede kans maar schoot deze helaas bij Sem op zijn rug.
Rob schoot nog van afstand op doel maar de bal werd door een speler van Kolping van richting veranderd en ging het eigen doel in. Rob schoot daarna nog een keer van afstand en schoot nu wel mooi de bal erin. Vlak voor tijd scoorde Kolping er nog 1tje in. Eindstand werd dus 9-3. Het was duidelijk niet onze beste wedstrijd, maar als je dan toch nog met 9-3 kan winnen dan weet je dat je een goed team hebt staan.
Volgende keer iets scherper en wat beter overspelen dan gaat het allemaal wat makkelijker. In ieder geval zijn de 3 punten binnen. Goed gedaan toppers.
Mike