Wedstrijdverslag LSVV JO11-4 — JVC JO11-7

Geplaatst op zondag, 13 november 2016 |

Op deze koude dag mochten we thuis op het grasveld tegen JVC spelen.
Het begin was niet heel sterk van ons. JVC kreeg veel ruimte. Er werd niet goed gedekt en daardoor kon de tegenstander rustig overspelen. De 1e kansen waren dan ook voor JVC. Gelukkig voor ons stond Rick weer vaak op de goede plaats en hield de meeste ballen tegen. Ook schoot JVC een aantal ballen naast.
Achterin werd er op dat moment niet goed gecommuniceerd en ook lieten ze makkelijk hun mannetje lopen. Het middenveld sloot ook niet goed aan dus werd het achterin een soort van gatenkaas. Ondanks dit begin kregen ook wij kansen, maar helaas werden bijna alle ballen recht op de keeper geschoten of tegengehouden door hun verdediging. Na een goede aanval vanuit onze verdediging kwam via Sem Nan de bal bij Rob. Die zag Zep vrij lopen en gaf een mooie pass op hem zodat hij lekker de 1-0 binnen schieten.
Dit gaf duidelijk nog niet de rust die we nodig hadden om vrijuit te kunnen voetballen.
Vlak voor de rust schoot Rob gelukkig de 2-0 erin.
In de rust hebben we de opstelling wat veranderd. Zodat er misschien weer wat rust achterin zou komen.
Er werd inderdaad wat beter verdedigd en ook een stuk beter overgespeeld. Toch bleef JVC kansen krijgen. Maar Guilian, Gijs, Quinten en Sem Nan hielpen goed mee met Zep om deze aanvallen tegen te houden. Daan, Finn en Sem probeerde voorin goed vrij te lopen maar doordat JVC met veel spelers achterin bleef was dat moeilijk.
JVC kreeg wat meer ruimte en scoorde toen de aansluit treffer. Gelukkig bleven we proberen om het spel te maken. Vlak voor tijd ging Quinten wat meer mee naar voren. Kreeg daar de bal aangespeeld en besloot meteen op doel te schieten. De bal vloog hoog door de lucht op het doel af. Hun keeper had moeite met de controle van de bal en deze kwam voor de voeten van Sem terecht en hij schoot de verlossende 3-1 erin. Vlak daarna floot de goed fluitende scheids af. Was niet onze beste team prestatie maar de 3 punten zitten in de pocket.
Volgende week de belangrijke bekerwedstrijd tegen DTS. We gaan er weer voor.
Mike