Wedstrijdverslag Koedijk JO11-7 – LSVV JO11-4

Geplaatst op maandag, 28 november 2016 |

Op deze prachtige wat frisse ochtend moesten we naar Koedijk voor een nieuwe competitie wedstrijd.
Na een goeie warming-up konden we beginnen met maar 1 wissel. Het belangrijkste voor vandaag was samenwerken en de bal het werk laten doen.
Ondanks dat we helemaal niet verkeerd stonden te voetballen kwamen we toch 2-0 achter. We waren best aardig aan het overspelen en kwamen ook in de buurt van hun keeper. Daan en Sem probeerde echt alles om een goaltje te maken, maar ging er niet in. Omdat Zep en Sem Nan heel scherp aan het verdedigen waren bleef deze stand staan tot de rust.
De 2e helft begonnen we heel goed. Helaas door een klein moment van onoplettendheid schoot Koedijk ook nog de 3e erin. Het koppie ging niet hangen en we gingen ook gewoon door met aanvallen, waardoor de kansen bleven komen. Na een goede opgezette aanval vanuit het middenveld, leverde Finn de bal af bij Guilian. Hij hoefde niet lang na te denken en schoot de 3-1 erin.
De wedstrijd ging nu op en neer. Af en toe moest Zep met een messcherpe sliding de bal tegenhouden, of hadden wij ook weer een kans op scoren. Was een best spannende wedstrijd.
Gijs nam toen vanaf het middenveld de bal mee en begon op snelheid een solo aktie waardoor hij meerdere spelers voorbij rende. Ging alleen op het doel af en scoorde prachtig de aansluit treffer. Toch schoot Koedijk er nog 1 in en kwam de einduitslag op 4-2.
Ondanks de grote inzet van iedereen helaas verloren. Geeft niks mannen, dit kan een keer gebeuren. Volgende week gaan we er weer tegenaan. Hopelijk is iedereen er dan weer.
MikOp deze prachtige wat frisse ochtend moesten we naar Koedijk voor een nieuwe competitie wedstrijd.
Na een goeie warming-up konden we beginnen met maar 1 wissel. Het belangrijkste voor vandaag was samenwerken en de bal het werk laten doen.
Ondanks dat we helemaal niet verkeerd stonden te voetballen kwamen we toch 2-0 achter. We waren best aardig aan het overspelen en kwamen ook in de buurt van hun keeper. Daan en Sem probeerde echt alles om een goaltje te maken, maar ging er niet in. Omdat Zep en Sem Nan heel scherp aan het verdedigen waren bleef deze stand staan tot de rust.
De 2e helft begonnen we heel goed. Helaas door een klein moment van onoplettendheid schoot Koedijk ook nog de 3e erin. Het koppie ging niet hangen en we gingen ook gewoon door met aanvallen, waardoor de kansen bleven komen. Na een goede opgezette aanval vanuit het middenveld, leverde Finn de bal af bij Guilian. Hij hoefde niet lang na te denken en schoot de 3-1 erin.
De wedstrijd ging nu op en neer. Af en toe moest Zep met een messcherpe sliding de bal tegenhouden, of hadden wij ook weer een kans op scoren. Was een best spannende wedstrijd.
Gijs nam toen vanaf het middenveld de bal mee en begon op snelheid een solo aktie waardoor hij meerdere spelers voorbij rende. Ging alleen op het doel af en scoorde prachtig de aansluit treffer. Toch schoot Koedijk er nog 1 in en kwam de einduitslag op 4-2.
Ondanks de grote inzet van iedereen helaas verloren. Geeft niks mannen, dit kan een keer gebeuren. Volgende week gaan we er weer tegenaan. Hopelijk is iedereen er dan weer.
Mike