LSVV geeft twee keer een voorsprong uit handen.

Geplaatst op dinsdag, 1 november 2016 |

dsc_0700-1 dsc_1093-1

LSVV 1 kende een bliksemstart afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen de Zouaven 1 en nam via doelpunten van Gert Jan en Daan direct een 2-0 voorsprong. Een ongelukkig moment van Jeffrey betekende dat de ploeg van Pim Kaagman de aansluitingstreffer kon scoren en dat gaf de Grootebroekers positieve impulsen..Wij konden de bal niet lang in de ploeg houden en de 2-2 kon niet uitblijven. En dat gebeurde ook.
In de 2e helft hadden we verdedigend beter de controle maar hadden onze voorwaartsen het moeilijk tegen de lange en fysiek sterke verdedigers. Toch weer op voorsprong via Toine na een razendsnelle counter maar die voorsprong konden we helaas niet lang vasthouden en hadden we zomaar ook nog in de slotfase met lege handen kunnen staan…In het verslag in de Alkmaarsche Courant herkende ik helaas de daadwerkelijk gespeelde wedstrijd afgelopen zondag niet echt, trouwens..
Hieronder nog link naar filmpje op youtube van een samenvatting van de wedstrijd van zondag….
https://www.youtube.com/channel/UC4rZ5scqqtywRVhx_dlXK7Q

A.s. zondag komt de Blokkers 1 op bezoek. Na een matig begin hebben ze de smaak te pakken getuige de 7 punten uit de laatste 3 wedstrijden..
WE kunnen dus aan de bak en weer wordt het een wedstrijd van aan- of afhaken…Donderdag meer op de site te lezen.

dsc_1226-1