GOEDE UITOVERWINNING VAN LSVV 1 TEGEN ZAANLANDIA 1!

Geplaatst op maandag, 14 november 2016 |

 

dsc_1884-1    dsc_1887-1

Door een prachtige goal van de opstormende Jacco Marcus die perfect door Boy Kansen werd gelanceerd namen we tegen Zaanlandia 1 in de 7e minuut al een voorsprong welke vlak voor de thee werd uitgebreid door Gert Jan Molenaar en opnieuw stond Boy bij deze goal aan de basis met een fantastisch genomen vrije trap.
In de 2e helft een aandringend Zaanlandia die in de 70e minuut de aansluitingstreffer wist te scoren. Op de counter kregen wij daarna een 3-tal dotten van kansen om de definitieve genadeklap uit te delen maar doelman Terry Bosma van de Zaandammers bleek niet te verschalken en zodoende bleef het tot het eindsignaal van de goed leidende scheidsrechter Meijer spannend en was de opluchting bij alles en iedereen aan LSVV-zijde groot. 3 Belangrijke wedstrijdpunten waren we rijker….