Bekerwedstrijd: DTS JO11-3 — LSVV JO11-4

Geplaatst op zondag, 20 november 2016 |

Ondanks het slechte weer en veld ging de bekerwedstrijd tegen DTS gewoon door.
We wisten vooraf al dat als we door wilden in de beker dat we met 5 goals verschil moesten winnen.

DTS liet al vanaf de 1e minuut zien dat ze veel voetballende kwaliteiten hadden. Ze speelden goed over en zette meteen druk als wij de bal hadden. In de 1e helft kwamen we er dan ook niet aan te pas. We lieten onze man lopen en het gewoon aanspelen in de voeten was toch een groot probleem. Het stond dan ook in de rust 3-0.

De 2e helft was van onze kant iets beter. We vroegen meer om de bal en werd er ook beter samen gespeeld. Toch scoorde DTS de 3e en 4e goal. Gelukkig voor ons schoot Rob vanuit een vrije trap de bal prachtig in het doel. Daarna scoorde DTS nog een keer waardoor de einduitslag kwam op 6-1. Volgende keer iets scherper zijn dan word het voor hun wat moeilijker. Vandaag verloren van een goede en zeker gretig spelend DTS.

Helaas is het bekertoernooi voor ons voorbij. Nu gaan we ons weer richten op de competitie. Volgende week uit tegen Koedijk. Dan staan we er weer gewoon. Ondanks het verlies, toch goed gedaan.

Mike