Wedstrijdverslag Vrone JO11-5 tegen LSVV JO11-4

Geplaatst op zondag, 9 oktober 2016 |

Na alle ophef over de korrels op kunstgras moesten we vandaag bij Vrone voetballen op het echte gras. Dus vandaag even geen reden voor bezorgdheid.
Vrone staat op de laatste plaats dus dit zou een makkelijkere wedstrijd voor ons moeten zijn.
We begonnen wat rommelig aan de wedstrijd, het was denk moeilijk om op je plek te blijven spelen. Ondanks dat schoot Rob er toch vrij snel 2 in. Mede door het goede verdedigen van Zep, Sem Nan en Quinten kreeg Vrone op dat moment nog geen kans tot scoren. Quinten had een vrije rol gekregen als voorstopper en kon dus ook mee naar voren. Dat deed hij zo goed dat hij ook nog scoorde. Vlak daarna schoot hij tegelijk met Finn de 4e van ons binnen. Niemand weet wie er van de 2 scoorde.
Rick had nog weinig te doen gehad. Toch kwam Vrone tot een goal, er werd op dat moment ook niet goed meegedaan vanaf het middenveld. Maar dat kan gebeuren.
Toen was het weer de beurt aan Rob, die schoot de 5e en 6e van ons binnen en dat was ook meteen de ruststand.
Ondanks de 1 -6 voorsprong was ik nog niet helemaal tevreden. Er mocht vanuit mijn oogpunt meer overgespeeld worden en toch wat  beter meeverdedigd worden.
De 2e helft had ik wat aanpassingen gedaan in het veld. Een aantal middenspelers en Quinten liet ik wat meer voorin spelen. En dat bleek vandaag een goede keuze te zijn. Er werd de 2e helft beter overgespeeld en ook beter vanuit je plek gevoetbald waardoor het veld in balbezit lekker groot bleef. Na goed overspel tussen Guilian en Finn kwam de bal bij Daan en die schoot de bal prachtig binnen. Rob scoorde daarna met een afstandschot de 8e. Denk dat Daan dacht, dat kan ik ook want vlak daarna schoot ook hij vanaf afstand en deze viel er mooi in. 1-9, wat een luxe. Vrone was nergens meer en viel af en toe aan met maar 3 man dus kon Sem Nan ook vaak mee naar voren. Dat was een goeie zet want met een corner van Sem die hij terug legde op Sem Nan scoorde hij de 1-1o. Vlak voor tijd schoot ook Gijs er nog 1 in. Einduitslag werd dus 1-11. Heerlijk gevoetbalt jongens. Laten we dit vasthouden.
Penalty’s werden ook dik gewonnen. Je hebt lekker staan keepen Rick.
Mike