Wedstrijdverslag LSVV – KGB (JO<19)

Geplaatst op maandag, 31 oktober 2016 |
Zondag hebben we kunnen genieten van een sterk en agressief spelend LSVV die zeker in het eerste half uur KGB met de rug tegen de muur zette en met twee mooie goals de wedstrijd voor een belangrijk deel al in het slot had gegooid. Het bleef echter een wedstrijd omdat LSVV verzaakte om de vele grote kansen om te zetten in nog meer goals.
We startten met Job, Nick, Gijs en Scott achterin. In het midden met Freek, Maarten en Dennis en met een vierman formatie voorin. Tyler, Dennis, Igor (zijn eerste basisplaats dit jaar werd uitvoerig bejubeld door zijn teamgenoten tijdens de bespreking) en Sam.
Al na drie minuten plukten we de vruchten van  deze opportunistische opstelling. Sam wist zich prima vrij te spelen vanaf rechts, dribbelde de zestien in en verraste de keeper met een droge diagonale knal. Na die 1-0 creëerde LSVV vele mooie kansen. Het duurde lang voordat De tweede viel. Tyler werd de diepte in gestuurd kwam één op één met de keeper en scoorde beheerst. Daarna zakte LSVV iets terug en kwam KGB een paar keer gevaarlijk door. Het was de man of the match die de aansluitingstreffer voorkwam. Ook in de tweede helft wist Job KGB lang van het scoren af te houden. Met een paar fabuleuze reddingen voorkwam hij dat KGB terug in de wedstrijd kon komen, en nadat de 3-0 viel (mooie kopbal van wederom Sam), was de wedstrijd gespeeld. Inmiddels waren Nick, Tyler en Igor vervangen door Wouter, Tijl en Jort en werd de wedstrijd in het slot gegooid. Een kleine onoplettendheid leidde tot een doelpunt van KGB. Tabbe (vijf minuten voor tijd ingevallen voor de moegestreden Freek) herstelde de marge van drie door een mooie pass van zijn broertje over de uitlopende keeper te lepelen. Smetje op de wedstrijd was de stevige overtreding van een speler van KGB (tweede gele kaart en dus rood)   op Tijl waar de 4-1 uit ontstaan was.
De 4-1 was een terechte uitslag. Volgende week uit naar VIOS. De trainingsopkomst laat wat te wensen over mannen.  Ben benieuwd of dat deze week weer beter wordt!
Marcel, Willem, Reymond, Frank