Wedstrijdverslag LSVV JO11-4 – Reigerboys JO11-6

Geplaatst op zaterdag, 1 oktober 2016 |

Na vorige week het 1e punt verdiend te hebben met het gelijke spel tegen Hollandia T moesten we vandaag in eigen huis tegen Reigerboys.
Afgelopen week hebben we tijdens de training veel geoefend om over te spelen en het afronden op doel. En dat wierp tijdens deze wedstrijd zijn vruchten af.
We begonnen scherp aan de wedstrijd, zaten overal bovenop en lieten de tegenstander niet voetballen. Door goed te storen kon Gijs alleen op het doel af en scoorde meteen de 1-0. Vlak daarna schoot Rob de 2e erin. Wat een bliksemstart. Toch kon de Reigerboys hun 1e scoren.
Gelukkig bleven we allemaal daarna goed voetballen en schoten we door Rob vlak na hun goal de 3e erin. Doordat we veel druk bleven zetten kregen we een corner, en die werd met een hakje door Guilian gescoord. Vlak voor rust gaf Sem vanuit een corner de bal goed voor en die werd door een tegenstander het eigen doel ingewerkt. Ruststand 5-1.
Toch hadden we tijdens de rust nog een aantal dingen die wat beter konden. Voor de rest waren we dik en dik tevreden met deze teamprestatie.
Net nadat de 2e helft was begonnen kon Rob zijn 3e van de dag erin schieten. Doordat we toen de teugels iets lieten vieren kon Reigerboys na niet zo goed dekken hun 2e scoren. We bleven door mooi voetbalspel kansen krijgen en daar profiteerde Sem van en schoot de 7-2 binnen. Toch bleef Reigerboys voetballen en scoorde ook nog hun 3e goal.
Vlak voor tijd ging er nog een goal in die wederom vanuit een corner van Sem door een tegenstander het eigen doel ingewerkt werd.
Eindstand is dus 8-3. De 1e gewonnen wedstrijd. En ik denk als we zo doorgaan dat er nog vele zullen volgen.
Goed gespeeld jongens. Doordat iedereen zijn steentje heeft bijgedragen in deze wedstrijd hebben we deze overwinning gepakt. Jullie mogen trots op jezelf zijn. Wij zijn dat in ieder geval wel.

Mike