Wedstrijdverslag LSVV JO11-4 — Koedijk JO11-8

Geplaatst op maandag, 17 oktober 2016 |

Vanwege de herfstvakantie moesten we vandaag tegen Koedijk 3 spelers missen en moesten we het dus zonder wissels doen.
Frank die weer terug was van zijn uitstapje naar Bali kon weer samen met mij langs de lijn staan.
We hadden de boys gezegd dat ze vandaag heel goed op hun plek moesten blijven spelen en veel overspelen omdat ze anders teveel zouden lopen. Met Zep en Sem Nan achterin kreeg Koedijk vandaag bijna geen kans. Wat stonden ze goed te verdedigen. Na een goede pass van Rob schoot Sem de 1e erin. Toen was het de beurt aan Finn die voorin stond. Hij schoot een loep zuivere hattrick erin waardoor de stand op 4-0 stond. Rob die nu half moest spelen had nog niet gescoord maar wel een aantal assists had gegeven. Wat soms nog belangrijker is dan het scoren zelf. Na wederom een goede opbouw vanuit achteruit door Zep en Sem Nan kreeg Rob de bal die deze netjes bij Guilian afleverde en ook hij kon scoren. Ruststand 5-0.
Als de jongens zo goed spelen dan hoef je in de kleedkamer weinig te zeggen. Wel gezegd dat ze op dezelfde manier door moesten voetballen.
De 2e helft was net begonnen en Rob liep zo door de verdediging heen en scoorde de 6-0 binnen 7 seconden. Denk een nieuw club record.
Doordat we inderdaad goed bleven voetballen kregen we kans op kans. En dat resulteerde in een 2e treffer van Sem. Bij een corner kon of Zep of Sem Nan mee naar voren. Zij stoorde daar zo goed dat ze Guilian over het hoofd zagen en die kon mooi de 8-0 binnen schieten.
Koedijk was toen nergens meer, geloofde er niet meer in en liet het gaan. Toch kwamen ze nog 1 keer in de buurt van het doel, maar wij hebben Rick en die hield de bal goed tegen.
Sem scoorde door een intikkertje zijn 3e van de dag. Finn had er denk nog niet genoeg ingeschoten want hij scoorde zijn 4e. Guilian kon ook zijn 3e er nog inschieten na wederom goed voorgeven van Rob.
Einduitslag werd 11-0
Penalty’s hebben we net aan gewonnen.
Heerlijk gevoetbalt jongens. Ondanks geen wissels hebben we laten zien dat we een ontzettend goed team hebben en goed kunnen samenspelen. Top.!!!
Volgende week mogen we weer voor de beker.
Gr,
Mike