Wedstrijdverslag HSV JO11-3 — LSVV JO11-4

Geplaatst op zondag, 30 oktober 2016 |

Vandaag moesten we voor de competitie een topwedstrijd spelen tegen HSV. We hadden ongeveer hetzelfde aantal punten gehaald, dus deze wedstrijd was op papier al een mooie wedstrijd.
Wat op papier dus een zware strijd zou worden bleek ook op het veld zo te zijn. Het begin ging op en neer. Beide kregen we kansen maar bij ons Rick en bij HSV stonden de keepers elke keer op de goede plek. Bij een aanval van HSV pakte Zep de bal af en gaf deze aan Rob. Die zag Sem vrij lopen en gaf een perfecte steekpass op hem. Sem controleerde goed en scoorde de 0-1.
Je zou zeggen dat dat iets rust gaf maar niets was minder waar. HSV bleef goed voetballen en ging duidelijk ook wat fysieker spelen. Zaten ook wat vervelende tackels bij op de enkels, waar hun coach helaas weinig mee deed.
We werden dus redelijk op eigen helft terug gedrongen en moesten aardig aan de bak. De aanvallen van hun werden goed door de snelle Gijs en technische Guilian op het middenveld al vaak tegen gehouden. Ook Rob kwam af en toe met een sprintje uit de spits om Sem Nan en Quinten te helpen in de verdediging. Heerlijk team gevoel. Sem, Daan en Rob kregen nog wel wat kansen maar die werden goed verdedigd. Het bleef daardoor 0-1 met de rust.
Tijdens de limo, hebben Frank en ik nog even wat kleine dingen aangehaald van de 1e helft. Misschien iets wat beter kon of juist erg goed ging. Daarna gingen zij, nog steeds vol adrenaline beginnen aan de 2e helft.
Het leek wel of ze in het begin wat overmoedig waren. We verloren veel de bal of probeerde iets teveel te pingelen waardoor de 1-1 er snel in zat. Ook de 2-1 volgde snel. Daarna kregen we weer wat grip op de wedstrijd, gingen we weer als team voetballen, en kregen wij weer de kansen. De overtredingen van hun bleven komen waardoor we wat kleine blessures opliepen. We hebben gelukkig 3 wissels die op elke plek en elk moment inzetbaar zijn. Dus geen moment met een mannetje minder gespeeld.
Na wat heen en weer getik kreeg Finn de bal en schoot lekker de gelijkmaker erin.
Vlak voor het einde van de wedstrijd nam Sem een korte corner op Rob. En die bedacht zich geen seconde, schoot meteen op doel en scoorde de 2-3.
Nu werd het zaak op het achterin pot en potdicht te houden. Het was maar een paar minuten maar voelde voor ons als 10.. Gelukkig floot de goed fluitende scheids af.
Gewonnen met 2-3..
Topprestatie van een Topteam.
Penalty’s zijn denk, of net gewonnen of gelijk geëindigd.
Jongens top gespeeld. Wederom laten zien dat jullie voor, en met elkaar kunnen knokken.
Kan alleen maar zeggen. Ga zo door..!
Mike