LSVV J09-1 pakt nuttige punten

Geplaatst op maandag, 10 oktober 2016 |
Zaterdag moesten we tegen plaatsgenoot Vrone. Vrone was vroeger een tegenstander waar je niet erg druk over maakte maar helaas zijn de tijden nu wat
veranderd. Vrone heeft een goed jeugdafdeling en winnen vaak van onze jongens. Vandaag dan toch enigszins een derby, de messen waren geslepen. We hebben evenveel punten alleen wij een wedstrijd minder gespeeld en allebei staan we in de grote middenmoot. Toch een 6 punten wedstrijd, afhaken en naar beneden kijken of bij winst een klein beetje omhoog gluren. 1 was vergeten de wekker te zetten, dus we begonnen om 8.45 met 1 reserve. Een lekkere tijd om te beginnen want dan heb je nog wat je dag zeggen vaak de moeders.
Dat we ongeveer even sterk waren bleek uit de ranglijst, punten en wedstrijdbeeld. We waren aan elkaar gewaagd en kansen over en weer. Vrone opende de score en we kwamen 1-0 achter. Het vreemde bij dit team is dat ze eigenlijk bijzonder goed kunnen voetballen, talent hebben ze maar op de een of andere manier lukt het dit seizoen nog niet. We spelen gewoon nog niet goed. Van de 10 passes komt er 1 aan. Een bal aannemen is er al bijna helemaal niet bij. Dus veel balverlies. Maaaaar, als het dan wel een keertje lukt dan vliegen we erdoor heen, krijgen we veel kansen en scoren we makkelijk. We gingen dan ook 2-1 de rust in. Verdiend.
2e helft vond ik ons beter dan Vrone die af en toe een kans kreeg maar wij waren de betere partij en wonnen dan ook verdiend met 3-1. Keurige overwinning en belangrijke punten. Volgende week tegen het hooggeplaatste Schagen, wederom een 6 punten wedstrijd, gaan we echt naar boven kijken of wordt het een seizoen in de middenmoot. We laten het u weten.
Gr. Dennis