LSVV 1 PLAATST ZICH VOOR 2E KNOCK-OUT-RONDE KNVB-BEKER !

Geplaatst op maandag, 24 oktober 2016 |

dsc_0017-1 dsc_0078-1

Onder het toeziend oog van hoofdtrainer Pim Kaagman van de Zouaven , heeft LSVV 1 zich gistermiddag op Voorwaarts via een 5-3 overwinning op een goed spelend Kleine Sluis 1 weten te plaatsen voor de 2e knock-out-bekerronde welke wordt gespeeld in het weekend van 19/20 november.

Nadat LSVV al snel in de wedstrijd de paal raakte en vlak daarna ook een grote mogelijkheid kreeg om de score te openen was het toch de ploeg van trainer Remy Zoer die de leiding nam via een knap ingeschoten vrije trap. Met Kleine Sluis-vrije verdediger Mark Geerlings spelend voor zijn laatste linie , was het niet veel later Toine Merk die met zijn snelheid zijn directe tegenstander Jord van der Pol tweemaal wist af te troeven en beide keren ook Kleine Sluis-doelman Teun Groot wist te verschalken en daarmee zette hij zijn ploeg op een 2-1 voorsprong. Dezelfde Toine Merk stelde na een mooie actie met een afgemeten voorzet ook zijn medespeler Danny Konijn in staat om score-bord-man Perry de 3-1 te laten verschijnen op het scorebord, wat tevens de ruststand was.
Na de thee waren het opnieuw onze gasten uit Anna Paulowna die doelman Dave Stet wisten te passeren en dat gaf hoop bij de meegereisde supporters van Kleine Sluis. Een slippertje van doelman Groot bracht het verschil weer op 2 doelpunten en het was LSVV-invaller Midas Rood die met zijn eerste doelpunt in het LSVV-vlaggenschip de stand naar 5-2 tilde en daarmee het aardige bekerschouwspel in het voordeel van de thuisclub besliste. Het slotakkoord was toch voor Kleine Sluis. Met een fraaie kopbal bracht Melvin Damsma de 5-3 eindstand op het scorebord en bekert LSVV 1 verder. De datum en plaats van de nieuwe bekerloting zijn nog niet bekend. Wordt dus vervolgd…

A.s. zondag speelt LSVV 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen de Zouaven 1. De ploeg van trainer Kaagman werkte afgelopen zaterdagavond zijn bekerduel af. Het werd een 6-1 overwinning voor zijn manschappen. Tegenstander was… de Zouaven zaterdag 1…….
Nieuwsgierig naar de doelpunten in deze onderlinge confrontatie?

Vanaf donderdag is weer een uitgebreide voorbeschouwing op het duel tegen de  “Grootebroekers” op de LSVV-site te lezen.

Sem

dsc_0344-1   dsc_0173-1