VERSLAG  :  LSVV 1  –  de Foresters 1 !

Geplaatst op woensdag, 21 september 2016 |

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ook in de 3e competitiewedstrijd afgelopen zondag is LSVV 1 ongeslagen gebleven..
Op deze kermiszondag was de Foresters 1 de tegenstander op Voorwaarts. Gedegradeerd afgelopen seizoen uit de 1e klasse en nu verder met spelers uit eigen kweek , een nieuwe trainer en een nieuw systeem. De ploeg uit Heiloo startte onbevangen en LSVV had wat moeite om de organisatie goed neer te zetten. Kort nadat dit gelukt was namen we de leiding via een toegekende strafschop nadat Toine Merk door doelman Biskanter onderuit was gehaald binnen het strafschopgebied. Het was Toine zelf die de penalty feilloos benutte. LSVV bleef wat onrustig spelen maar creëerde toch een aantal goede kansen op meer treffers maar helaas werden deze kansen niet benut zodat met de rust die 1-0 voorsprong voor de thuisclub nog steeds op het scorebord prijkte.
Na de thee hetzelfde spelbeeld maar waar Foresters wat meer aandrong zonder grote kansen te scheppen. De lange ballen van achteruit waren steeds een prooi voor onze verdediging maar de dreiging van een verkeerde afvallende bal bleef toch… Danny Konijn kwam in het veld voor Daan Brinkkemper terwijl niet veel later Mark Soemers de licht geblesseerd geraakte Boy Kansen kwam vervangen. Het was deze Mark Soemers die bij een van zijn eerste balcontacten de bal van een tegenstander op de LSVV-helft veroverde en vlak over de middellijn in een fractie van een seconde Foresters-doelman Biskanter wat te ver voor zijn goal zag staan en onmiddellijk met een fantastische trap over meer dan 40 meter deze daarmee wist te verschalken: 2-0 en de wedstrijd was gespeeld.

In navolging van LSVV 2 , die eerder op de dag KGB 2 met liefst 6-1 wist te verslaan, lukte het dus ook het vlaggenschip om die 3 belangrijke wedstrijdpunten op Voorwaarts te houden ! Het kermisfeest kon beginnen……

A.s. zondag staat voor LSVV 1 de uitwedstrijd in Zaandam tegen Zilvermeeuwen 1 op het programma. Aan de laatste uitwedstrijd op 12 oktober 2014 tegen de ploeg van de huidige trainer Eric Heerings bewaren we wat minder prettige herinneringen…Nieuwsgierig?

Vanaf donderdag volgt op de LSVV-site het antwoord hierop en is tevens een uitgebreide voorbeschouwing op deze belangrijkste wedstrijd van het seizoen te lezen……

Sem

vreugde-na-wereldgoal