LSVV JO19-1 tegen Koedijk JO19-1

Geplaatst op woensdag, 28 september 2016 |

Zondag stond de wedstrijd tegen Koedijk op het programma. Met precies elf fitte jongens op tijd in de bestuurskamer en twee wisselspelers nog onderweg, was de voorbereiding niet optimaal te noemen. Gelukkig bleek dit geen gevolgen te hebben voor de wedstrijd.

De basis bestond uit een ijzersterke achterhoede. Job in de goal, Wouter en Scott op de back posities en in het centrum Gijs en Wesley. Het middenveld bestond uit Freek, Dennis B. en Maarten, de aanval bestond uit Dennis O., Tyler en Sam.

Deze elf bleken veel te sterk voor Koedijk. Vrijwel alle duels werden gewonnen. Er was strijd en het wachten was op de openingstreffer. Na een klein kwartiertje kwam die er ook. Uit een corner van Dennis was Maarten er als de  kippen bij om van dichtbij hard raak te schieten en zo zijn verjaardag extra glans te geven. Na deze één nul was de weerstand van Koedijk gebroken en was het wachten op de volgende goals. Nog voor rust werd het drie nul. Na rust, met Tijl voor de licht geblesseerde Scott en later Calvin (dank dat je je aansloot Calvin!) voor Tyler, werd Koedijk met de rug tegen de muur gezet.

Doelpunten van Sam (3) een penalty van Tyler en het eerste doelpunt van dit seizoen van onze spits Dennis O. maakte het zestal vol. Al met al een prima resultaat dat op naam gezet mag worden van het sterke collectief.

Omdat de zestienjarig Wesley vanaf het begin in de basis stond, foutloos speelde en eerst als centrale verdediger en later in de tweede helft als extra middenvelder de druk nog verder opvoerde waardoor kansen werden gecreëerd  en doelpunten vielen,  is hij dit keer uitgeroepen als “man of the match”.  Een mooie en absoluut terechte overwinning. We doen volop mee bij de bovenste en dat moet een stimulans zijn om  vooruit te kijken!

Marcel, Willem, Reymond en Frank