LSVV 1 VERDIENDE MEER AFGELOPEN ZONDAG…..

Geplaatst op dinsdag, 13 september 2016 |

SAMSUNG CSC

Uiteindelijk werd het een puntendeling op sportpark de Koog tegen FC Uitgeest 1 en daar was de thuisclub dik tevreden mee..
LSVV speelde een goede wedstrijd. Het strijdplan klopte tegen de ploeg van de nieuwe trainer Florian Wolf en vanaf minuut 1 dicteerden wij het spel. De Uitgeesters kregen met name geen grip op ons middenveld terwijl de vooraf geduchte spitsen van Uitgeest volledig aan banden lagen bij onze achterhoede. We kregen mogelijkheden maar ook grote kansen om de score te openen wat vooralsnog niet wilde lukken..Uiteindelijk werd de ban na een half uur spel gebroken door Boy die met een fantastische vrije trap de bal in de kruising deed ploffen. 0-1. Opnieuw kansen om de score verder op te voeren maar die 0-1 veranderde helaas niet voor de rust.
Het was lawaaierig in de kleedkamer van de thuisclub onder de rust…Een meer aanvallend en meer agressief FC Uitgeest direct na de thee. Een moment van onachtzaamheid bij een inworp leidde de gelijkmaker in. Dave was kansloos op de harde uithaal. 1-1. We waren maar even aangeslagen. Herstel volgde snel en het spel speelde zich weer af op de FC Uitgeest-helft. Toine slalomde diverse malen langs zijn tegenstander. Lat en doelman Koning vond hij helaas op zijn weg..Invaller Danny Konijn leek te gaan scoren na een mooie individuele actie maar de vingertoppen van opnieuw Koning verhinderde een LSVV-voorsprong die er vlak voor tijd wel leek te komen toen dezelfde doelman Koning een bekeken vrije trap van Rob niet onder controle kreeg en de opnieuw goed acterende Danny Havermans de bal in het net kon schuiven. De verbazing aan LSVV-zijde was groot toen bleek dat scheidsrechter Verbij het vlagsignaal van de FC Uitgeest-grensrechter, blijkbaar vanwege buitenspel , honoreerde en het feest niet kon worden gevierd. Op de bijgevoegde foto blijkt dat wellicht de ingevallen Mark Soemers in buitenspelpositie stond maar zeker Danny niet….Het bleef dus bij een 1-1 eindstand en dat was toch wel wat balen dus….
Complimenten aan de LSVV-ploeg voor de inzet en gedrevenheid en het vertoonde spel waarvan het weer in flinke getalen opgekomen LSVV-publiek volop van had genoten !  Klasse mannen !

Hierbij nog de link naar het verslag zoals deze is te lezen op de website van FC Uitgeest…
http://www.fcuitgeest.nl/24396/

A.s. (kermis)zondag staat de thuiswedstrijd tegen de Foresters 1 op het programma. Een uitgebreide kennismaking met de ploeg uit Heiloo en een voorbeschouwing is weer vanaf donderdag op de LSVV-site te lezen.

Sem

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC