Grasshoppers J019-1 tegen LSVV JO19-1

Geplaatst op woensdag, 21 september 2016 |

Na het pak slaag vorige week tegen ZAP (6-0)  en met de Kermis voor de boeg was dit een wedstrijd die we winnen moesten om onszelf te bewijzen dat we een rol van betekenis kunnen spelen in deze pittige competitie.

Grasshoppers uit bleek een wedstrijd met alles er op en eraan. De start was stroef. Al tijdens de bespreking bleek dat de opstelling aangepast moest (er waren gelukkig meerdere scenario’s besproken ter voorbereiding….) en na de warming-up was een tweede bijstelling noodzakelijk.

De basiself bestond uiteindelijk uit Job (keeper), Nick, Maarten, Gijs en Scott. Freek, Dennis B. en Sam en voorin Tyler, Tijl en Dennis O.

De ploeg begon goed aan de wedstrijd. Er was strijd, inzet en er werden kansen gecreëerd. Dat werd uiteindelijk ook beloond met een terecht gegeven strafschop (handbal) die feilloos ingeschoten werd door Tyler. Er was één momentje van verslapping en dat werd vlak voor rust genadeloos afgestraft door Grasshoppers.. Een tegenvaller die echter zeer goed werd opgepakt door de LSVV’ers. Ook de tweede helft was er strijd over het hele veld, met Maarten als absolute aanjager (hij werd dan ook terecht “man of the match”). In de tweede helft nam Wouter de plek in van Nick, Tabbe nam de plek in van Tijl in en Igor nam de plek in van Freek. Grasshoppers bleef echter een stugge ploeg en werd een beetje op de been gehouden door de scheidsrechter die vergat rood te geven aan de keeper van Grasshoppers na een overtreding op Tabbe. De ploeg bleef zeer gedisciplineerd spelen en hierdoor viel de beloning in de allerlaatste minuut toen Dennis Bakker uit een scrimmage voor de goal zijn kans zag en de bal onberispelijk achter de keeper van Grasshoppers prikte.

De Kermis kon beginnen!

Met zes  punten uit drie wedstrijden een redelijke start van de competitie die beloofd zwaar te worden met veel gelijkwaardige tegenstanders.  De wedstrijd na de kermis is er ook altijd weer eentje om naar uit te kijken. Haken we aan of moeten we naar beneden gaan kijken? Een ingelaste training op woensdagavond moet de ellende uit de lijven halen en dan donderdag weer volledig bezig met zondag. Dan staat de wedstrijd tegen Koedijk op het programma. Half elf thuis, zet het in uw agenda!

Reymond, Willem, Marcel en Frank