Bekerwedstrijd Schagen Jo11-4 – LSVV Jo11-4

Geplaatst op zaterdag, 3 september 2016 |

Na de verloren oefenwedstrijd van vorige week moesten we vandaag uit tegen Schagen voor de beker.
Na een goede warming-up begonnen we heel scherp en gretig aan de wedstrijd. Er werd lekker samen gespeeld, en als iemand een foutje maakte stond een teamgenoot al klaar om dat op te lossen.
Doordat de veld bezetting erg goed was kreeg Rob de ruimte voor een lange solo en schoot de 1e en 2e lekker binnen. Er leek geen vuiltje aan de lucht.
Toch lieten we het toen een beetje lopen zodat Schagen de 1-2 kon scoren.
We pakte het daarna weer goed op en kregen we weer een aantal kansen. Giulian schoot gelukkig voor ons de 1-3 binnen en dat was ook meteen de ruststand.
In de rust tijdens de limo hebben we het er nog even over gehad om met de bal achterin niet te gaan pingelen. En als je hem niet direct kwijt kan om de bal maar naar voren te schieten.
De 2e helft begon niet goed voor ons. Weet niet wat er in de limo zat. Maar we begonnen niet scherp. Schagen kon toen door wat onnodige fouten de 2-3 en de 3-3 maken. Schagen ging ook wat meer druk zetten en wat fysieker spelen. En daar hadden we toch veel moeite mee.
Nu had de scheidsrechter niet helemaal door wat de regels van voetbal zijn en waar je allemaal voor moet fluiten maar daar lag het vandaag niet aan.
5 minuten voor tijd waren we weer teveel aan het dribbelen achterin en verloren daardoor de bal. Zo kon Schagen de 4-3 binnen schieten.
Helaas verloren. Maar wil wel de complimenten geven aan onze jongens. Ze hebben gevochten en laten zien dat ze echt wel kunnen voetballen. Was pas de 1e officiële wedstrijd.
Deze week weer lekker trainen en dan komt het helemaal goed. Volgende week de 1e competitie wedstrijd en dan gaan we er weer voor.
Mike