Laatste verslag LSVV E1 seizoen 2015/2016.

Geplaatst op woensdag, 15 juni 2016 |

Einde van een prachtig seizoen. De jongens van LSVV E1 hebben fantastische wedstrijden gespeeld en zijn toe aan spelen op een groter veld. Dit was duidelijk te zien aan de oefenwedstrijd tegen Reiger Boys op een groot veld. Die werd vol passie gespeeld (4-4) terwijl het tijdens de laatste toernooiwedstrijden op het E-veld duidelijk aan inspiratie ontbrak. Een redelijk vol seizoen waarin 38 wedstrijden zijn gespeeld. Hiervan  8x verloren, 4x gelijk en 26x gewonnen. Totaal 143 keer gescoord. Grootaandeelhouders hierin: Erol 17 doelpunten, Daniël 33 en Dennis maar liefst 58 keer. Hoogtepunten waren vooral de wedstrijden om de Deen cup in het FC Volendam stadion, de competitiewedstrijd uit tegen Limmen E1, zonder wissels, met fantastisch teamwork en 0-9 winst en natuurlijk het gelijkspel tegen Vios na een 4-0 achterstand.

Alle ouders bedankt voor jullie ondersteuning, enthousiasme en aanwezigheid tijdens de diverse wedstrijden. De kinderen hebben dit enorm weten te waarderen net als Timo en ik. Het was gaaf om voor zo’n leuke groep gestaan te hebben als coach en trainer en wij wensen alle spelers volgend seizoen net zo veel plezier als dit afgelopen seizoen. Helaas zullen niet alle E1-spelers bij elkaar blijven volgend jaar maar we zullen elkaar ongetwijfeld weer tegenkomen op het LSVV terrein. Succes!

Timo en Vincent.

E1