Wedstrijdverslag LSVV F4- Medemblik F4

Geplaatst op maandag, 9 mei 2016 |

Laatste wedstrijd van het seizoen tegen de nummer laatst op het hoofdveld.
Doordat we om 11uur moesten spelen waren er heel veel supporters meegekomen.
Op papier zou dit een makkelijke wedstrijd moeten zijn. Helaas had de tegenstander er voor gekozen om een aantal F1/ F2 spelers mee te nemen. We werden in de eerste minuten compleet weggespeeld. Met technisch voetbal en harde schoten hadden we het erg moeilijk.
Dani stond erg goed te keepen en bleef het maar bij 2 doelpunten in de 1e helft, gelukkig scoorde Sem nog een doelpunt vlak voor de rust.

De 2e helft liep iets beter maar de tegenstander was duidelijk sterker en scoorde ook hun 3e doelpunt. Had veel meer kunnen zijn want we hadden wat geluk met de paal en lat, en Dani hield ook erg veel tegen. 5 minuten voor tijd schoot Sem zijn 2e binnen.

Ondanks deze verliespartij toch kampioen geworden. Heel goed gedaan jongens. Nog 2 toernooitjes en dan zit het jaar er weer op.

Mike