Wedstrijdverslag kampioenswedstrijd D4

Geplaatst op donderdag, 12 mei 2016 |

LSVV-D4 kampioen!!!

Op zaterdag 7 mei om 14.00 uur vond bij VIOS in Warmenhuizen de aftrap plaats van de match tussen VIOS-W-D4 en LSVV-D4. Voor LSVV was het erop of eronder, want winst zou, zoals in onderstaand schema te zien is, het kampioenschap opleveren. De strijd om de eerste plek werd gestreden met Oosterend D1G.

Stand D4.jpg

Er waren veel ouders mee om de jongens aan te moedigen, zodat het team eigenlijk uit twaalf man bestond.

De eerste minuten na de aftrap werd voornamelijk op de helft van LSVV gespeeld. De verdediging van LSVV zat echter goed dicht, zodat het niet echt gevaarlijk werd. Tóch werd aan de kant opgelucht ademgehaald toen Sem het eerste doelpunt voor LSVV scoorde. Ook op het veld werd enthousiast geschreeuwd en vielen de jongens elkaar in de armen.

Het werd duidelijk dat Adrie hen goed had toegesproken, want na dit doelpunt gingen de LSVV-ers met hetzelfde fanatisme door en scoorde Owen al snel nummer twee en Ismaïl nummer drie.

Met 0-3 de rust ingaan is fijn, maar de wedstrijd is pas gelopen wanneer het laatste fluitsignaal heeft geklonken.

De tweede helft begon LSVV wat minder fanatiek, maar de mannen werden wakker toen VIOS scoorde. Er werd weer goed samengespeeld, waardoor Chafiq de eindstand op 1-4 bracht.

LSVV mocht zich kampioen noemen en alle spelers kregen een medaille. Kevin had voor iedereen een Radler 0.0 meegenomen en de moeder van Vigo had “champagne” mee, zodat het hele team “lallend” het veld afkwam en Adri een heerlijke douche kreeg.

Sem, Owen, Ismaïl, Chafiq, Luca, Mats, Maxim, Mitchel, Nick, Stan, Thomas, Tjalling, Vigo en Kevin gefeliciteerd met jullie kampioenschap.

Adrie en Dirk bedankt voor het resp. coachen en trainen van dit kampioen-team.

IMG_0970