VERSLAG: LSVV 1 – de Kennemers 1 !

Geplaatst op dinsdag, 10 mei 2016 |

Home-1

Na de mooie 5-1 overwinning op de Kennemers 1 , wacht op 2e Pinksterdag toch nog een spannend competitieslot. Meer hierover in de voorbeschouwing op de laatste competitiewedstrijd van a.s. maandag , volgt donderdag in de voorbeschouwing op die wedstrijd tegen Kolping Boys 1.

LSVV 1 wist wat te doen en dat was winnen met de geschonken wedstrijdbal van de SNARKHOEK van de Beverwijkers op Voorwaarts en het was aanvoerder Rob ter Burg die al na 3 minuten een vrije trap wist te verzilveren. Binnen de 10 minuten was het Mike Molenaar die geklungel in de Beverwijker defensie wist af te straffen en zijn ploeg daarmee op een 2-0 voorsprong zette. De Kennemers herpakte zich enigszins en bleek over individueel technisch begaafde spelers te beschikken en hoewel wij ook kansen kregen om de voorsprong verder uit te bouwen, wist de ploeg van trainer Jos van Veelen nog voor de rust de aansluitingstreffer te scoren alhoewel aan deze treffer wel een buitenspelluchtje vooraf ging..

In het begin van de 2e helft probeerde de Kennemers onze achterhoede te bestoken om de gelijkmaker te produceren. In de counters kregen wij een 3-tal gigantische mogelijkheden om onze tegenstander de genadeklap toe te dienen maar helaas wisten we niet te scoren. Uiteindelijk was het Jeffrey Kaag die met een mooie kopbal uit een goed aangesneden corner van Jacco Marcus , de 3-1 op het scorebord wist te brengen en dat brak het verzet van de Kennemers. Invaller Gert Jan Molenaar smaakte het genoegen om met een fantastische lob van een meter of 30 , Kennemersdoelman Veen te passeren terwijl het slotakkoord op naam kwam van Danny Konijn die met een goede actie en zijn 11e competitiedoelpunt de eindstand op 5-1 wist te bepalen.

Assendelft bleef in en tegen Uitgeest op een 0-0 stand steken maar dat ene punt was voldoende om de titel binnen te slepen..

 

A.s. maandag, 2e Pinksterdag , dus de laatste competitiewedstrijd in Oudorp tegen Kolping Boys 1. Een uitgebreide voorbeschouwing en een uitgebreide stand van zaken met betrekking tot een eventueel vervolg van de competitie , is vanaf donderdag op de LSVV-site te lezen.

Sem

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC