LSVV F4 — KAMPIOEN !!!!

Geplaatst op zondag, 1 mei 2016 |

Na de verloren wedstrijd van vorige week bleven er nog 2 kansen over om kampioen te worden.
Vandaag moesten we de kraker tegen de nummer 2 spelen, Blokkers F7…

Met een enigszins gehavend team vanwege 1 speler die op kreta zit 🌞 en de andere in Duitsland op trainingskamp is mochten we op het A veld spelen. Gelukkig hadden we versterking gekregen van Rinus van de F5. Top dat je er op het vroege tijdstip bij kon zijn.

Doordat we vorige week niet zo goed waren in de veldbezetting moesten ze vandaag wat dichter bij elkaar spelen.
Wat een spanning zat er in de wedstrijd, de 1e 10 minuten speelde zich grotendeels af op het middenveld. Toch kreeg de Blokkers een goede kans en scoorde ook.
De Blokkers waren al een feestje aan het vieren. Het is natuurlijk altijd leuk om tegen de nummer 1 te scoren. Maar we kwamen er na de wedstrijd pas achter dat er 1 wedstrijd van ons verkeerd is doorgegeven aan de knvb. Ipv 1-7 winnen van Medemblik nu 1-1 gelijk… Dus dachten De Blokkers dat ze bij winst vandaag kampioen konden worden.
In de 1e helft kregen we weinig kansen meer. Dus een 1-0 ruststand.

In de rust alleen wat plekken veranderd. We waren al snel terug op het veld. Lekker in het zonnetje een beetje geinen met elkaar.

De 2e helft was duidelijk voor ons, we konden lekker overspelen en af en toe zat daar dan ook een leuke aanval bij. Maar niet geheel onbelangrijk we scoorden nog niet. Na weer een goede opbouw kwam de bal via Marin bij Jan en die bedacht zich geen seconde en schoot mooi tegendraads in. Keeper was kansloos.
Nu werd het tijd om alles op slot te gooien. Rinus die achterin stond hield zich goed staande tijdens het slot offensief van Blokkers.
En toen eindelijk het laatste fluit signaal.
We zijn kampioen!!🏆🏆!! Wat heerlijk om te zien dat ze dit ook als een hecht team gezamenlijk vieren.

Gingen niet veel penalty’s in maar dat was ook duidelijk niet het belangrijkste vandaag.

Volgende week spelen we om 11uur thuis tegen de nummer laatst en dan kan het feest losbarsten.

Komt allen kijken. De jongens verdienen het. 👍

Mike