LSVV E8 Voorjaarskampioen!!

Geplaatst op zondag, 15 mei 2016 |

Op zaterdag 14 mei, om 9.45 uur moest het gaan gebeuren voor LSVV E8, de mannen van coach Redon Wittenberg konden kampioen worden tegen Winkel E1. Toch wel een beetje spannend, licht knikkende knieën en de druk van de vele supporters, spraken de gespannen gezichten boekdelen!

Winkel E1 liet ook zien dat zij niet helemaal vrijwillig aan het kampioensfeest wilde meewerken. De spanning was te snijden. In een op en neer golvende 1e helft werd niet gescoord. Keeper Kenji werd af en toe behoorlijk getest en wist deze 1e helft de hoop in leven te houden. Spanning bij de ouders en supporters: zou het dan wel gaan gebeuren vandaag?

Ook bij de spelers werkte de zenuwen niet helemaal mee en in de limonadepauze was er niet de, gebruikelijke, drukte, maar gespannen en stille voetballertjes.

Kort na rust kwam daar toch de bevrijdende 1-0 voor LSVV E8. Hier was zelfs de keeper van Winkel niet tegen bestand. Opluchting bij alle supporters, maar die kregen een paar minuten later weer de schrik om het hart: 1-1. Gelukkig maakte Martijn Rasch aan alle onzekerheid een einde door een kleine 10 minuten voor het einde de winnende binnen te schuiven. 2-1 en het feest kon losbarsten.

Met medaille, taart, limonade en een heuse kampioensfoto werd een uitbundig E8 in het middelpunt van het feestgewoel gezet. Zelfs met een echte ‘platte kar’ werd er een ereronde door Langedijk gemaakt.

E8, van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap. Jullie hebben er hard voor gewerkt en de beloning is dan alleen maar mooier!

DSC_0257 DSC_0287