Herry en Berry fan van Meiden E1 van LSVV!

Geplaatst op zondag, 22 mei 2016 |

Op zaterdag 21 mei, heerlijk zwoel temperatuurtje, mochten de meiden E aantreden voor een uitdagend toernooi bij HSV. Op dit toernooi uitsluitend gelouterde meidenteams, dus voor de meiden van LSVV een prima gelegenheid om weer eens serieus de krachten te meten. Met open en vrijuit spel maakten de meiden er een prima toernooi van. Goed voor de teamspirit en strijd, uitstekend voor de onderlinge sfeer werd er een strijdbaar dagje van gemaakt. Maar liefst 5 wedstrijden stonden er op de rol en stuk voor stuk werd er met de tegenstanders gestreden om de overwinning. Het leverde net geen top drie notering op, maar na zo’n zwaar seizoen met vele wedstrijden was dat het maximaal haalbare. Als beloning voor het toernooi kwamen de bekende mascottes van AZ, Herry en Berry, nog even vragen of ze met dit talententeam op de foto mochten (Herry en Berry zijn de 2 met het rode shirt aan). Prachtig!

Meiden en begeleiders Maurice en Marcel: super seizoen gemaakt en op naar het thuistoernooi, zondag 29 mei!

image