Wedstrijdverslag VVW F3 – LSVV F4

Geplaatst op maandag, 4 april 2016 |

Na heel veel weken alleen maar kunnen trainen eindelijk weer een wedstrijd tegen vvw in Wervershoof.

We begonnen wat onwennig aan de wedstrijd waardoor vvw vrijuit kon voetballen. We kregen wel wat kansen maar die gingen er helaas niet in. Na een goede aanval scoorde vvw de 1-0. Toen moesten we wel wat meer druk gaan zetten en daar kwam ook meteen een hele grote kans uit die we er niet in schoten. Vlak daarna was het rust.
In de kleedkamer het even over de veldbezetting gehad, want daar lag volgens mij het probleem dat wij niet zoals normaal voetbalden.

De 2e helft begonnen we duidelijk een stuk sterker en beter georganiseerd. VVW speelde ook de hele tijd met 2 man achterin waardoor het moeilijk aanvallen bleek. Toch kreeg Sem na een aanval uit het boekje over meerdere schijven een kans en schoot deze goed binnen. De 1-1 was een feit. In de laatste minuten hebben we het nog geprobeerd maar lukte niet. Ook vvw kreeg nog een paar kansen maar die werden goed tegengehouden. Dus ik denk dat het gelijkspel uiteindelijk verdiend is.
Penalty’s hebben we wel dik gewonnen.

Deze week lekker trainen en dan volgende week thuis tegen MOC.

Ondanks het gelijke spel ben ik best tevreden.
Weer een puntje dichterbij het kampioenschap.

Mike