Wedstrijdverslag Medemblik F4 – LSVV F4

Geplaatst op maandag, 18 april 2016 |

Doordat Stijn nog geblesseerd was aan zijn enkel moesten we het met 1 minder doen tegen de nummer laatst Medemblik F4. Hopelijk is hij weer snel hersteld.

Op papier zou dit dus een makkelijke wedstrijd moeten zijn. Maar de bal is rond dus weet je het nooit.

De omstandigheden op de velden van Medemblik waren niet gunstig. Het waaide erg hard. Dus voor ons technische voetbal spelletje was dat niet ideaal. Dus dat werd omschakelen.
En wat pakte de jongens het goed op. We begonnen als een wervelwind. we konden elkaar goed vinden en speelde ook goed over. Jan die al weken goed speelt en elke keer helaas net niet scoort. Haalde vandaag zijn gram. Na een mooie aanval over meerdere schijven schoot Jan de 0-1 binnen. Het ijs was gebroken, en nu wilde we ook meer. Vlak daarna ging Gijs aan de wandel en kon ook vrij gemakkelijk de 2e en het 3e doelpunt scoren. Dani had nog wel wat te doen maar was redelijk rustig voor hem. Kwam natuurlijk ook door het goede verdedigen van Vince en Maurits. Marin en Jolle waren een soort van stoorzender op het middenveld. Ze kwamen er bijna niet doorheen.
Doordat we bleven voetballen kregen we ook een heleboel kansen die er op dat moment nog niet ingingen. Nadat Marin de bal weer eens had afgepakt en deze mooi aan Gijs gaf, die op zijn beurt Sem weer vrij speelde. Kon Sem de 0-4 binnen schieten.
Jan bleef kansen krijgen en schoot ook nog zijn 2e binnen. En dat was meteen de ruststand.

In de rust had ik weinig te vertellen, misschien alleen het samenspelen voor het doel kon iets beter. Voor de rest. Top.!!

De 2e helft begon na de wind ook nog met een pittige regen/hagel bui.
Altijd lekker als je met een joggingbroek langs de kant staat. Gelukkig stonden we dik voor en konden we er wel om lachen.
Jolle verdiende het na al zijn aanvallen om vandaag te scoren. Maar helaas stond elke keer de keeper op de goede plek. Als we het bij het doel van de tegenstander iets beter hadden uitgespeeld waren er zeker meer goals ingegaan. Sem schoot na 10 minuten zijn 2e doelpunt erin. Toch mocht Medemblik ook een keer scoren na een mooie aanval van hun. Sem kwam daarna schuin van de linkerkant en schoot de bal prachtig hoog in de verre hoek.
Dit was ook meteen de einduitslag. 1-7
Bijna alle penalty’s gingen erin, dus dat hebben we ook gewonnen.

Na de wedstrijd zag ik dat de nummers 2 en 3 allebei verloren hadden. We moeten nog 3 wedstrijden spelen en daar moeten we 1 wedstrijd van winnen of gelijk spelen tegen De Blokkers F7 om kampioen te worden. Dit kan dus bijna niet meer fout gaan.

Jongens goed gevoetbalt.. Nog een paar wedstrijden en dan hebben we die 🏆 in handen.

Mike